Србија

КАДА СУ ВИДЕЛИ ШТА ИМ СЕ КРИЈЕ НА ТЕРАСИ, ПОЗЛИЛО ИМ! Породица из Чачка доживела прави ужас: „Такав ХОРОР има само на филмовима“

Врели дани и обилне падавине измамиле су никад већи број змија широм Србије које се свуда завлаче – у шупе, подруме, аутомобиле, моторе… Ови гмизавци су направили проблем и једној породици у Чачку.

Помоћ им је пружио Дејан Бисенић који на себи својствен начин хвата ове гмизавце. „Живимо у околини Чачка и приметили смо змију у саксији са цвећем на тераси. Одмах смо позвали Декија који је брзо дошао и решио проблем са гмизавцем на тераси, али након тога је открио прави хорор на само 20 метара од куће у којој живимо“, испричао је актер приче који је желео да остане анониман.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Легло змија налазило се непосредно уз помоћни објекат у ком се врши производна делатност и ради неколико радника.

„Такав хорор смо да сада могли да видимо само на филму. Кад су кренуле једна по једна да излазе ту није било краја. Ми смо остали преплашени и у шоку. Сва срећа што је Дејан дошао и спасио нас. Имамо троје деце и не смем ни да помишљам шта је све могло да се деси. Себи постављамо питање шта би радили да није било Дејана. Бићемо му доживотно захвални“, додаје Чачанин.

Дејан додаје да се ове летње сезоне његов телефон усијао од позива. Апелује и на све планинаре и рекреативце који се упуте у шетњу стазама Каблара да змија горе има поприлично, стога да никако не крећу у папучама и бермудама. Гмизавци осете људе пре него што они њих уоче и махом се прве склањају, али ако дође до изненадног сусрета важно је испоштовати бар ову превентиву и не ићи у планину бос и голих чланака.

„У градском подручју најчешће се појављују шарка и смук, има и поскока али они стижу до града искључиво тако што их неко случајно довезе у колима, пошто се поскок завуче док је аутомобил паркиран у природи, на планини или селу“, закључује Дејан.

Извор: Курир.рс/РИНА