Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађен је

Тачном се показала сумња да тело НН особе које је у петак из Тисе извађено код штранда у Ади има везе са нестанком Бењамина Т. (30) из Мартоноша, наводи Градски онлине.

У надлежном тужилаштву у Сенти, речено је да је тело идентификовано на основу одеће у којој је била и његова лична карта.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Обдукција тела обављена у новосадском Институту за судску медицину потврдила је да се ради о утопљењу – саопштено је из Основног јавног тужилаштва у Сенти.

Хорват Гергељ, председник Савета МЗ Мартонош, потврдио је да је ова вест растужила све мештане. Најтеже је пала породици Бењамина Т. Њему се, прича Хорват, сваки траг изгубио прошлог уторка увече, на обали Тисе у Мартоношу:

– Тамо је пронађен његов бицикл. Уследила је велика потрага. И ја сам учествовао у претраживању терена. Прегледали смо у околини Мартоноша око 40 хектара шуме крај Тисе, али га нигде нисмо нашли. Поред мештана и ватрогасаца из Мартоноша, младића су тражили и радници фирме његовог оца. На жалост, неколико дана касније, стигла је страшна вест – рекао је Гергељ.

Извор: Информер.рс/Телеграф.рс