Србија

ДАНАС ЈЕ СИГУРНО НЕ БИ СТЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Овако изгледа ЂИНА из „Срећних људи“ гледали сте је ОВДЕ а нисте имали појма ДА ЈЕ ТО ОНА

Иако је већ увелико у шестој деценији живота, она са плавом бојом косе изгледа прелепо и младолико!

Док је изглед Југославе Драшковић из 1994. године широј јавности добро познат, глумица данас изгледа знатно другачије, али нико не би рекао да је прошло готово тридесет година од тада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У култној серији „Срећни људи“, имали смо прилику да видимо две изузетне глумице у улози Ђине. Прва је била Дубравка Мијатовић, која је оставила неизбрисив траг као Ђина Голубовић. Након њеног напуштања серије, у улогу Ђине ускочила је Југослава Драшковић, која се, иако није стекла исту популарност, памти као важан део тог пројекта.

Фото: Јутјуб

Захваљујући својој улози у „Срећним људима“, Југослава Драшковић је остала запамћена на глумачком небу Србије и региона. Ових дана је можемо гледати и у неким новим остварењима. Међутим, њен изглед данас се знатно разликује у односу на дане из којих је многи памте.

Док је изглед Југославе Драшковић из 1994. године широј публици добро познат, глумица данас изгледа знатно другачије, али нико не би рекао да је прошло готово тридесет година. Вратила се на телевизију кроз пројекат „Игра судбине“, где смо је свакодневно гледали. Верујемо да многи нису одмах препознали ову занимљиву глумицу, иако током година није била потпуно одсутна са глумачке сцене.

– Већ 25 година играм у Позориштанцету „Пуж“, где су Бранко и Цаца постали моја друга породица. Они који долазе са децом знају да сам ту. Што се тиче шире публике, посебно телевизијске, серија „Игра судбине“ ме је поново вратила у глумачки свет. Млади глумци су изванредни, и увек им говорим да уживају, јер је ово најлепше време. То је њихово време – изјавила је Југослава Драшковић у једном ранијем интервјуу за домаће медије.

Југослава Драшковић је данас поносна плавуша, а многи се слажу да јој плава боја косе даје млађи изглед. Можда је баш због тога тешко поверовати да има одраслу ћерку. Глумица је сада у шестој деценији живота и с поносом може да се похвали својом прелепом наследницом, Машом.

Извор: Република