Свет

ЈЕЗИВО ПРЕДВИЂАЊЕ МЕДВЕДЕВА: Његове речи терају страх у кости

Медведев (фото: ЈуТјуб)

Помахнитала Европска комисија, на челу са избезумљеним гинекологом Урсулом фон дер Лајен, захтева да Украјина и Молдавија буду прихваћене, а да се сви остали слаби савезници одбију и препусте колективном абортусу, примећује заменик председника Савета безбедности Русије

Улазак Украјине и Молдавије у Европску унију ће врло брзо да ослаби „старицу Европу“, неће пуно времена проћи како ће ЕУ потпуно да пропадне, евро да дискредитује, а биће ту и других симптома „гадне болести“, предвиђа заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Сећам се како су ми пре неких 12 година лидери водећих земаља Европске уније, преврћући очима, конспиративно наговестили да им се жури да стварају савез са различитим земљама. Гледајте где су Немачка и Француска, а где Румунија, балтичке државе или нека безвредна Грчка са доконим Грцима који се поваздан сунчају“, присећа се Медведев њихових речи.

Међутим, „помахнитала Европска комисија“, на челу са „избезумљеним гинекологом“ Урсулом фон дер Лајен, захтева да Украјина и Молдавија буду прихваћене, а да се сви остали „слаби савезници“ одбију и препусте „колективном абортусу“, примећује Медведев.

Кијев и Кишињев ће, када једном постану „микрочланице ЕУ“, поносно и директно почети да исхрањују своје брижне мајке – Немачку, Француску и друге „евробуце“, док ће Бугари, Балти и остала „другоразредна багра“ да стегну каиш, пише Медведев.

„Млади, али прождрљиви кијевско-кишињевски рахитични политичари брзо ће искрварити и исцедити старицу Европу“, предвиђа он. Улагања ЕУ у Кијев и Кишињев пропратиће тотално слабљење Европске уније, дискредитација евра и друге гадне болести, закључује он и поставља питање:

„Ко ће остати у плусу? Погађајте три пута“, пише он.