Свет

ЗАСТРАШУЈУЋИ СНИМАК НА НЕБУ: Боинг 747 се запалио у ваздуху! (ВИДЕО)

Фото: Х принтскрин

Друштвеним мрежама шири се застрашујући тренутак када се авион Боинг 747 наводно запалио у ваздуху само неколико тренутака након полетања са Међународног аеродрома у Мајамију у четвртак увече.

Теретни авион „Атлас ер Боинг 747-8“ са 5 чланова посаде принудно је слетео на Међународни аеродром у Мајамију (МИА) касно у четвртак након што се суочио са кваром мотора убрзо након полетања. Компанија је у саопштењу навела да се летелица безбедно вратила на аеродром и да није било повређених, јавља Ројтерс.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Посада је испоштовала све стандардне процедуре и безбедно се вратила у МУП“, саопштила је компанија, додајући да ће извршити инспекцију како би се утврдио узрок.

Непроверени видео снимци на платформи X показују како пламен куља из левог крила авиона док је у лету.

„Посада је испоштовала све стандардне процедуре и безбедно се вратила у Мајами“, наводи се у саопштењу компаније, пренео је Ројтерс.

Подаци „Флајт авер“ показују да је авион вредан више од 400 милиона долара полетео са аеродрома у Мајамију у 22:32 и вратио се у 22:46. Наставио је планирано путовање за Сан Хуан, Порторико, касније увече.

Извор: Медији