Србија

НЕСТОРОВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Сви се спремају за рат а ми (ВИДЕО)

Спрема се велики светски рат, сви се спремају, Кинези праве резерве већ четири године, а ми се ништа не спремамо.

Ми спремамо ЕКСПО, рекао је доктор Бранимир Несторовић, лидер једног дела листе „Ми Глас из народа“, које је након расцепа узело и назив „Прави Ми“, а доктор Несторовић додаје и „Једини Ми“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је, гостујући на Јутјуб каналу Прави одговор, подсетио да Борча нема канализацију, те да ни Београд на води нема канализацију.

– Кад прођеш лети кроз Београд на води, тамо заудара. Београд има сто проблема. Не видим да је највећи проблем национални стадион. Шта би са националним стадионом у Крушевцу? Шта, сад, пуј пике, и сад нови национални стадион у Сурчину? – упитао је он.

Како је констатовао, оно што је предвиђено за изложбу ЕКСПО 2027 јесте „огроман новац“.

– Тринаест, петнаест, седамнаест, то се лицитира тим милијардама као да је реч о хиљадама евра. Ми извеземо пољопривредних производа 4-5 милијарди евра.

Ти ћеш трогодишњи, четворогодишњи пољопривредни извоз ставити да изградиш неки објекат за који нико живи не зна да ли ће бити профитабилан. Шта ће бити са тим ЕКСПО центром кад прође та изложба? – упитао је Несторовић.

Он даље пита ко ће из Београда да иде до Сурчина да поједе нешто и попије или оде у шопинг, када су шопинг центри свуда по граду.

– Нема финансијску логику никакву. Јел радио неко неку „физибилити“ студију? Замисли да те паре уложиш у пољопривреду, у енергетику, да направиш „Ђердап 3“, још две-три термоцентрале. У оно што сигурно знаш да ће донети велики приход – наводи Несторовић.

Он је критиковао стање у нашој војсци, рекавши да је она јако слаба, и да „имамо више официра него војника“.

– Си сваке године одржи говор, позове кинеске функционере да буду спремни на велики рат. А шта ми радимо? Ништа – констатовао је професор Несторовић.

Он је тражио поништење споразума са Приштином, а најпре Бриселског споразума. Изнео је и информацију да албански лекари и сестре беже са Косова и Метохије, те да се болнице и клинике тамо затварају јер нема особља! Говорио је о пренасељености Београда, о „бетонирању Златибора“, а критички је наступио и против теорије о досељавању Словена, као и Дарвинове теорије еволуције.

Извор: wебтрибуне.рс/Србија јавља