Србија

ШОКАНТНО: Трамп добио ПОКЛОН, ухваћен како крши КОРОНА ПРАВИЛО!

Фото: Јутјуб

Ненси Пелоси је једна од – ако не и најпаметнија политичка стратегиња Демократске странке. Као таква, она зна да је изглед важан у политици. Много. Због тога њена одлука да се фризира у затвореном салоном у продавници у Сан Франциску нема толико смисла.

На сигурносним снимцима које је прибавио Фокс Њуз, Пелоси је приказан у салону без маске. Фокс је такође известио да је власница салона Ерика Киоус била бесна што је Пелоси дозвољено да крши правила која су постављена током пандемије коронавируса која налаже да се шишање може давати само напољу. Киоус је рекла да је то „шамар у који је ушла, знате, да осец́а да може једноставно да оде и среди своје ствари док нико други не може да уђе, а ја не могу да радим.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из њене канцеларије рекли су ЦНН-у да је челница Конгреса током целе посете носила маску, осим када је опрала косу. (Сигурносни снимак приказује Пелоси са оним што се чини мокром косом.)

Проблем је што је Пелосију погрешно речено. Фризерски салони могу радити на отвореном, према новим прописима Сан Франциска који су на снази прошлог петка. Што је требала знати. Када сте председавајуц́и Дома и врло гласан критичар Доналда Трампа да ограничи ширење Цовид-19, не можете се ослонити на оно што вам фризер каже. Још једном проверите да ли смете да уђете у салон. И да ли треба да увек носите маску.

„Луда Ненси Пелоси критикована је због отварања козметичког салона, када су сви остали затворени, и због тога што није носила маску – упркос томе што непрестано држи предавања свима осталима. Скоро сигурно ц́емо вратити власт у Конгресу и послати Ненси да се пакује!“, председник Доналд Трамп, среда ујутру.

Да ли је Пелоси мислила да се придржава прописаних правила, потпуно се изгубило у журби Трампове кампање да инцидент искористи као симбол културе „уради-како-кажем-не-као-ја-радим“ за коју тврде да прожима Демократску странку – на Цовид-19 (и свему осталом.)

Извор: Курир.рс