Србија

Џејева ћерка отишла по обдукцијски налаз, а онда је уследио потпуни шок!

Певач ће бити сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу.

Легендарног певача Џеја Рамадановског, који је преминуо 6. децембра у 56. години у свом стану на Дорћолу, издало је срце, показали су резултати обдукције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Старијој ћерки Џеја Рамадановског, Ани Рамадановски, јутрос је у Институту за судску медицину саопштен резултат обдукције тела, а званичне налазе добиће тек за два до три месеца због целокупне ситуације са корона вирусом.

– Ана је јутрос са породичном пријатељицом Андријаном по позиву отишла да прими информацију о Џејевој обдукцији. Због скраћеног радног времена и уведених смена, она ће написмен доказ добити у наредном периоду. У разговору са докторком, Ана је сазнала да је Џеја дефинитивно издало срце током сна – испричао је извор.

Ово је потврдила и Џејева блиска пријатељица и портпаролка Андријана.

– Тачно је. Налазе обдукције породица ће добити за два, три месеца. Џејевој ћерки Ани и мени јутрос је саопштено да је он преминуо од срца, као што смо и очекивали, односно исто што нам је рекла и екипа Хитне помоћи – рекла је Андријана.

Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30, у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, по муслиманским обичајима.

Подсетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, где је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице места и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима лекара, он је преминуо.

Иначе, Џеј је пре три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу.

Иза њега остале су неутешне ћерка Ана и Марија, као и бивша супруга Нада

Извор: Блиц/srbijadanas.com