Србија

ДАЧИЋ ТРАЖИ КАСТРАЦИЈУ ЗА СИЛОВАТЕЉЕ! Ево шта је председник Народне скупштине рекао о случају Мике Алексића!

Фото: Јутјуб

У синоћној емисији Amig show гостовао је председник Народне скупштине Ивица Дачић и исказао своје мишљење о чувеној „школи“ глуме Мике Алексића.

– Важно је да је то наишло на друштвену осуду, а тога је било пуно и на светском нивоу последњих година. Жртве силовања су увек имале бојазан да ли да се пожале некоме, поднесу кривичне пријаве и често наиђу на неразумевање и себи направе још већу штету. То заслужује подршку. Казнена политика треба да буде много оштрија, чак и до кастрације. Највећи број силоватеља су повратници и то је дегенерисана људска природа. Свако од нас када има такав случај, када су најближи у питањуу, дође ти да реагујеш физички. Док сам био министар такви случајеви су се чак завршавали убиствима. За неке злочине не треба да буде самилости, већ треба да наиђе на осуду. То је злоупотреба положаја моћи и присутно је у свим професијама – био је јасан Дачић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За крај дискусије Дачић је додао да у оваквим емисијама не треба расправљати о тешким темама, те се емисија наставила у радосном расположењу. На крају он је чак и запевао са Љубом Станковићем у дуету.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс