Србија

ЊУ СВИ ЗНАТЕ! За ову глумицу се прича да је ванбрачна ћерка Мирослава Лазанског!

Ћерка Мирослава Лазанског настала је као плод фаталне емотивне везе, тврдила је својевремено њена мајка, глумица Гордана Бјелица

Ћерка Мирослава Лазанског настала је као плод фаталне емотивне везе, тврдила је својевремено њена мајка, глумица Гордана Бјелица. Ипак, Мирослав Лазански за живота се трудио да сачува свој брак и породичну идилу, а Горданине тврдње да је отац њеног детета није признао, чак ни онда када су због тога завршили на суду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Изненадна смрт Мирослава Лазанског у седамдесет првој години, шокирала је домаћу јавност. Амбасадор Србије у Русији био је током протекле две године, а каријеру војног аналитичара и новинара градио је годинама. Поред тога од 1995. био је и стални члан жирија за избор за Мис.

Ипак, много важнија улога била му је она код куће, где је три децениј био брижан супруг и посвећен отац сину Александру. Интиму своје породице трудио се да сачува од знатижељне јавности, нарочито од када је његову сигурну луку уздрмала изјава глумице Гордане Бјелице да је Мирославу 1994. године родила ћерку, коју он никада није желео да призна.

У својим тврдњама била је толико доследна, да је чак одлучила да га тужи и судским пурем захтева да призна очинство над ћерком. Ипак, епилог случаја јавности никада није постао познат.

‒ Пре него што сам у зрелим годинама остала у другом стању имала сам брак у коме нисам успела да се остварим као мајка. Завршио се споразумно. После развода имала сам фаталну везу у којој сам непланирано остала у другом стању. Одлука да родим дете била је само моја јер сматрам да би свака жена која је у могућности требало да постане мајка. Никада од мушке стране нисам тражила било шта. Ко је Теодорин отац знамо она, ја и он. Имале смо један озбиљан разговор када сам јој све објаснила и више о томе не причамо – рекла је после свега Гордана Бјелица.

Наводна ћерка Мирослава Лазанског и Гордане Бјелице је прелепа млада глумица, Теодора која има двадесет седам година и сигурним кораком гради успешну каријеру.

Јавност ју је запазила када се нага појавила у кадровима “Јужног ветра”, а сада је публика може гледати у серији “Три мушкарца и тетка”.

Лепоту и глумачку страст наследила је од мајке Гоце, која јој је целог живота била највећа подршка и ослонац.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Story