Србија

Србија у неверици! И ПОЛИЦАЈЦИ ШОКИРАНИ СТЕПЕНОМ НАСИЉА! Жена је била изобличена од батина, приведени супруг осумњичен ЗА ТРИ КРИВИЧНА ДЕЛА

Горан В. (30) из места Заблаће код Чачка, који је у ноћи између недеље и понедељка, зверски претукао своју супругу, од раније је познат органима гоњења, не само због насиља у породици, већ и због нелегалног поседовања оружја

За насиље у породици је кажњаван више пута, а тренутно има изречену меру забране приласка супрузи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Припадници МУП-а који су на терену прикупљали доказе и изјаве, кажу да овакав случај пребијања, нису видели у свом радном веку.

– Реч је о екстремном облику насиља у породици и то стоји јасно наведено у извештају који је достављен тужиоцу. По пријавама из те породице, иначе позивала нас је садашња жртва, ми смо поступали много пута. Свака наша интервенција је уредно заведена и прослеђена Тужилаштву. И ако сам се за ове године рада у полицији нагледао свега, овакав случај нисам имао. Жена је била потпуно изубијана, од ексера на мотки била је сва изуједана по целом телу. Крвава, без уха, поломљених ребара и костију. Потпуно изобличена… Тако пребијену нашли смо је бачену на асфалт у Заблаћу – каже наш извор из полиције.

Како незванично сазнајемо случај пребијања несрећне жене у Чачку води Основно јавно тужилаштво. Дежурни тужилац Јасмина Лазовић јуче је осумњиченом за брутално насиље у породици одредила меру задржавања у притвору до 48 сати. План је да он данас у поподневним сатима буде саслушан.

Како незванично сазнајемо, Горану В. се у овом случају на терет стављају три кривична дела, два у случају пребијања супруге и мајке и треће кршење мере забране пириласка супрузи због раније почињеног дела насиља у породици, односно насиља које је вршио над супругом.

Како сазнајемо од мештана Заблаћа, комшија ове породице, Горан В. је све време живео у истој кући са жртвом насиља, њихово четворо деце и мајком.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс