Србија

МОНСТРУМ ПРИЗНАО ЗЛОЧИН! ГОРАН ЏОНИЋ СЕ ОТКРИО КОМШИНИЦИ: Злочинац се ухватио за главу и почео да плаче!

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

Дан или два после нестанка трочлане породице Ђокић, првоосумњичени за убиство својих рођака признао је једној комшиници шта је учинио.

У жељи да проверимо информацију до које смо дошли, ступили смо у контакт са женом која је породична пријатељица и породице Џонић и породице Ђокић, а оно што нам је испричала, оставиће многе без текста.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дошао је код мене једног јутра непосредно пошто се појавила вест да су Ђокићи нестали. Скувала сам нам кафу, сели смо за сто и почели да причамо. Сећам се јасно као дан да је тада рекао: “Јао шта се то направи, ко је тако нешто могао да уради” – присећа се саговорница Објектива.

Како ова жена каже, наставила је да га слуша и теши верујући да је јако погођен због нестанка брата. А онда је Џонић почео да се отвара.

– Говорио ми је да је стално причао свом брату Раши, тако је он звао Горана Ђокића, да не даје паре на камату, да ће га то коштати главе. Причао је и о проблемима које је имао са својим оцем, али и са млађим сином Стефаном. Конкретно, тада је рекао да Стефан воли да попије, да прави, како је рекао, стално неке зврчке и да ће због тога изгубити посао – прича нам ова жена.

Затим нам је открила и још једну невероватну реченицу која јој у први мах није запарала уши.

– Рекао је тада: „Имам и ја један проблем, и то највећи, али за то ће се тек чути. Не знам како ће жена све то да издржи, нисам паметан.”

Тада се ухватио за главу и почео да плаче. Пребледео је, а поглед му се изгубио негде у даљини. Нисам могла ни да замислим шта се крије иза тих речи и тих суза – навела је ова мештанка.

Извор: Курир.рс / Објектив, А. Момчиловић