Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗНО! ЗАТО СРБИЈИ ТАКО ДОБРО ИДЕ: Посланици купују и шмрчу кокаин иза Народне скупштине! (ВИДЕО)

Полиција сумња да се из приватне фирме ухапшеног Ивана Радовића Кокија, која се налази у Косовској улици, иза зграде парламента, растурала дрога политичарима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

БЕОГРАД – Осмочлана група дилера која је ухапшена у Београду због сумње да су шверцовали кокаин из Србије у Уједињене Арапске Емирате дрогу је растурала и домаћим политичарима, и то на задњим вратима Дома Народне скупштине!

Како је за Курир потврдио извор из истраге, сумња се да је банда препродавала кокаин у Косовској улици, где се налази приватна фирма Ивана Радовића, званог Коки, који је означен и као вођа групе. Радовићева фирма, која се наводно бавила трговином, била је само параван за организовану трговину кокаином.

– Представљали су се као успешни бизнисмени с пословним контактима у Емиратима. Проверавају се сазнања да ли су дрогу држали и у стану у којем се налази Радовићева фирма „Премијум консалтинг логистикс“, као и то да ли су ту окупљали клијенте. У близини њиховог стана неретко су виђане познате личности, међу којима је било како старлета, тако и функционера појединих странака, због чега се сумња да је стан у Косовској улици циљано закупљен – каже Куриров извор.

Међу ухапшеним мулама посебно је занимљива извесна „клаберка“ Нина Прља, која је у градским круговима најпознатија због потенцирања на својим наводним познанствима с јавним и утицајним личностима.
– Нико никада није знао чиме се Нина бави, иако је било очигледно да јој не мањка новца. Често је путовала у Дубаи, а у последње време спомињала је да је у вези с тамошњим бизнисменом, кога, наравно, никад нико није видео – казао је за Курир један од познаника ухапшене, који је инсистирао на анонимности.

Такође, она је наводила и да је у добрим односима са одређеним политичарима.
– Цела групица је познавала много функционера. Претпоставља се да ће ускоро испливати ко је моћник који је био близак с Нином Прљом – каже наш извор.
ПОД ЛУПОМ И ЗБОГ ПРОСТИТУЦИЈЕ

С друге стране, полиција проверава да ли су се неки од ухапшених бавили и посредовањем у елитној проституцији.
– Лепе, младе девојке, допуњене силиконима, нешто су што веома добро пролази код арапских клијената, а познато је и да је Дубаи главно одредиште српских елитних ескорт-дама. Постоје индиције да је један од ухапшених заправо био и макро, а како постоји велики број фотографија са старлетама, верује се да ће та мистерија ускоро бити разрешена – додао је извор.

Извор: Курир