Србија

КО СТОЈИ ИЗА ПРОТЕСТА? Обрадовић: Занимљиво је колико су Хрвати фасцинирани дешавањима на улицама Београда

Потпредседница Српске напредне странке (СНС) Марија Обрадовић изјавила је данас да озбиљно и детаљно прати протесте у Београду и медијско извештавање, при чему јој је нарочито занимљива „фасцинација“ хрватских медија њима.

„Посебно ме занима медијско извештавање о протестима не само у нашој земљи него и у региону, и оно што је заиста занимљиво то је фасцинација хрватских медија протестима у Београду. Чини се да хрватски медији никада нису на овако неозбиљан, необјективан начин извештавали о протестима у Београду“, рекла је Обрадовићева Тањугу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је посебно указала на њихово „поигравање бројкама, колико заправо повећавају број људи који учествује у тим протестима“.

„Али, пратећи све те извештаје у хрватским медијима, намеће ми се један закључак, а то је да све и да се све присталице ХДЗ-а, СДП-а у Хрватској и СДА у Босни сакупе, неће бити довољно да нас победе у Београду. Пратећи и даље те извештаје, мислим да ће нам бити све занимљивије, да не кажем све смешније“, рекла је Обрадовићева.

 

Извор: Tanjug/M.Ž.