Србија

Зорана тврди: Противници Вучићеве кандидатуре су тајкуни, опозиција, АЛИ И ЧЛАНОВИ СНС-А

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)
Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила је данас да противника кандидатуре лидера СНС Александра Вучића за председника Србије има и у опозицији, међу тајкунима, али и међу члановима СНС-а.
Она је у интервјуу за „Политику“ казала да је због тог става нападају и набеђују да жели да на месту премијера замени Вучића и додала да ће се, тек уколико се Вучић кандидује и победи на изборима, донети одлука ко ће бити премијер.
– Нема дилеме да ће премијер, уколико га будемо бирали, бити из најјаче странке у Влади, а то је СНС. Што се тиче искуства неких ранијих влада, у поређењу са њима, једино могу да кажем да свако ко пореди владу Александра Вучића и владу Бориса Тадића има проблем са меморијом – рекла је Михајловић.

Она је додала да су најбољи показатељ за ту тврдњу постигнути резултати на плану економије, незапослености, изградње инфраструктуре.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је оценила и да је циљ напада на њен став да Вучић треба да буде кандидат коалиције на председничким изборима, губљење времена на то ко ће бити премијер, уместо да се разговара о кандидату СНС, да ли ће тај кандидат бити и кандидат владајуће коалиције и како мотивисати грађане да гласају за њега.

Упитана ко би требало да буде премијер, она је рекла да Вучић треба да буде кандидат СНС за председника.

– Само Вучић може да оствари убедљиву победу, чак и у првом изборном кругу – каже Михајловић.

Извор: Tanjug