Издвајамо Србија

ПСОВАЊЕ И ПРЕТЊА!Ово је само делић ужаса који проживљавају лекари у ноћној смени на ВМА (ВИДЕО)

Осим агресивним понашањем, младић је скренуо пажњу присутних шминком, и одевном комбинацијом – хеланкама, тангама и високом штиклом

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Посао лекара, посебно оних који ноћу дежурају, нимало није лак. Они често имају посла са пацијентима у алкохолисаном стању и под дејством разних супстанци, па њихова улога добија много јачу димензију.

Највише се са таквим пацијентима срећу лекари Ургентног центра а пошто је Војномедицинска акдемија (ВМА) једина у Београду у којој се грађани трезне, и запослени у овој установи се врло често сусрећу са проблематичним особама.

Управо у овој здравственој установи један пацијент недавно је направио хаос када је у видно алкохолисаном стању довезен на ВМА. Осим агресивним понашањем, младић је на себе скренуо пажњу присутних шминком, и одевном комбинацијом – хеланкама, тангама и високом штиклом.

По свему судећи, понашао се непримерено, јер су га везали за кревет у једном тренутку. Неко од присутних почео је да снима његово понашање. То је овог младића толико разбеснело, да је почео да прави хаос пред свима.

Телеграф.рс је добио снимак његовог понашања, на којем се види како, фиксиран за кревет, псује, прети и покушава да се ослободи. Ово је само делић онога што лекари, сестре и остало особље болнице преживљавају, готово свакодневно, покушавајући да укажу помоћ онима којима је то потребно.

Погледајте снимак:

Извор:Телеграф.рс