Издвајамо Србија

Шабан је волео музику, фудбал, пецање, али овај детаљ из детињства нико није знао о њему! (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Нема кога није погодила вест о смрти Шабана Шаулића, који је у 68. години преминуо после тешке саобраћајне несреће, када је дошло до компликација са срчаном аортом.

Многи су се опростили од певача преко друштвених мрежа и у емисијама, а овако је Шабан некада говорио о свом приватном животу, кући у Шапцу и жени Гоци.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Првобитна кућа је срушена, волео сам је највише на свету. На углу су биле 4 кафане, ми смо то обожавали. Ту је било помодарство да свака кафана има по 3, 4 конобарице, које смо волели“, причао је Шабан, а онда открио да је био добар у математици током школских дана.

„Ја сам био изванредан у математици, што је чудно, било је нас три ђака који смо се такмичили ко ће први да дигне руку, чак и пре него што професорка постави питање.“ „У школском дворишту су увек биле утакмице, ја сам био чак и селектор за одабир репрезентације школске. Касније ме стриц натерао да певам песму Есме Реџепове, можда бих ескивирао стрица да није био боксер (смех). Ја сам био капитен и певачке репрезентације, Миша Мијатовић, Харис Џиновић, Мирослав Илић, сви смо играли, а можда сам чак био и најбољи“, изјавио је тада Шабан.

Његов најтежи тренутак био је када су га изболи ножем.

„Најтеже ми је било када су ме изболи ножем, ја сам ушао из ходника који је имао светло, а одједном ме рука повукла у мрак, неко је почео да не боде по леђима. Никога нисам видео, али сам цео живот спортиста, па сам бежао назад. Срећом ме није погодио у нерв, само сам видео кад су ухватили огромна врата, тешка, двојица су бежала, један ме ударио боксером… Онако рањен нисам знао где ћу“, изјавио је Шабан некада, а онда говорио о жени:

„Гоцу сам преварио када сам је оженио, да се уда за мене, а онда сам то урадио поново. Лудовао сам, посебно са Радетом Вучковићем, нисмо излазили из кафане по 2, 3 дана. Жена је полудела, каже: „Ако ћеш овако, хајде да се разведемо, а ја се још нисам ни отрезнио. Ја сам рекао: „Може, а када сам дошао себи помислио сам: „Па ја се стварно разведох“, Гоца ми је потурила неке папире. На крају сам рекао: „Нећу више нигде.“ Било је то 15 до 17 дана.“

 

Извор: Курир