Издвајамо Србија

КАРИЋ ОТВОРЕНО ПОТВРДИО: Нови премијер Србије треба да буде Ана Брнабић!

БЕОГРАД – Председник „БК групе“ Богољуб Карић данас је отворено потврдио да би волео да наследник Александра Вучића на месту председника Владе Србије буде актуелна министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Карић је, гостујући у јутарњем програму Хепи телевизије, навео да је „нервоза“ присутна у домаћој јавности око избора новог премијера непотребна, јер „нови председник Србије ужива подршку од 56 одсто гласова грађана, те ће његов предлог мандатара свакако бити најбољи“.

„Ја сам увек на страни жена и када бих могао да некога саветујем, рекао бих му да премијер буде жена. Зашто би то био земљотрес, ту нема ништа страшно? Важно је да ми имамо председника који је за три године направио и политичку и економску револуцију, а ко год буде премијер, водиће већ успостављену политику и бити председникова десна рука. Није важно да ли ће то бити Ивица Дачић или Ана Брнабић, све је то исто. Ја лично гласам за жене, не само за Ану Брнабић, већ све жене Србије. Данас има толико добрих жена које могу да воду Србије“, уверен је Карић.

Подсетимо, дневни лист Курир данас је објавио да је председник Александар Вучић у понедељак преломио и донео одлуку да ће Владу Србије водити управо Ана Брнабић, јер ужива велики углед у стручним круговима.

Карић се у наставку осврнуо на живот у Русији, истакавши да му није лако када прошета улицом и слика се са Рускињама.

„Није то једноставно, знате, њима ни наша Ана Брнабић не би одолела, била би у тешком проблему, јер су Рускиње много страствене и моћне, сви би ту били пуни емоција и љубави“, у шали је прокоментарисао он.

„Још само геј нисам био!“

Председник „БК групе“, према сопственом признању, не потреса се много када у медијима о себи чује нешто негативно.

„О мени свашта пишу и нека пишу. Мени је баба увек говорила: „За добрим коњем прашина се диже!“ Али никада они не могу толико лоше да пишу, колико лош ја могу да будем. Једино још хомосексуалац нисам био, али ако треба, ставићу неку минђушицу да будем у тренду“, закључио је Карић.

 

Извор: Курир