Србија

РАСПЛАКАО НАЦИЈУ У ЈУТАРЊЕМ! Кренуо да говори о деци, па испричао шта се Милици десило пре неки дан: Деа и Сарапа на ивици суза!

Вучић је јутрос отворено говорио о прислушкивању нагласивши да је под надзором, да га прате и прислушкују више од 24 године, те да је прву меру надзора још 1995. потписао лично Јовица Станишић. Наредбе о прислушкивању потом су се само низале са образложењем – због његових веза са подземљем.

Он је нагласио да је праћен и прислушкиван и на много перфиднији начин, индиректно иако мера против њега директно није била донета. Тако је открио да су прислушкивали његов разговор са Бојаном Пајтићем, Гораном Весићем, Владимиром Ђукановићем, вереником његове сараднице Сузане који је био француски обавештајац иако у то време њу још није ни познавао. Прислушкивали су и његове, каже, разговоре са страним дипломатама не би ли видели каква је његова политика и према Западу и према региону.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О нападима на децу

Поносан сам на своју децу, бескрајно сам срећан што их имам и много их волим – рекао је Вучић откривајући да је од свих Вучића најача његова ћерка Милица коју, каже, ни као дете није видео ни упамтио да плаче.

– Била је други разред и неки дечко који је био пети нешто је рекао ружно о мени, нешто јој је рекао ружно о оцу, она га је песницом ударила и рекла му да то не прича… Тада сам схватио колико је везана за мене… – рекао је Вучић да је заплакала пре неки дан вероватно јер јој се све скупило.

– Она је модерна генерација, она је по цео дан на друштвеним мрежама, она то види, мене брига шта тамо пише, ја то не пратим – открио је Вучић детаље из породичног живота додајући да му вређају и Данила какав је неваспитан, а питање је да ли би се са тим сложили кад би га упознали. Вучић је испричао и за нове увреде и приче на друштвеним мрежама како Вукан није његово дете и сличне глупости.

Вучић је открио и да је сазнао да му сина Данила страни обавештајци фотографишу на радном месту на којем ради за плату од 500 евра…

 

Извор: Ало.рс