Русија

Ученик искасапио секиром целу породицу да не би патили кад се он убије, иза себе оставио ЈЕЗИВО ПИСМО!

Фото: Јутјуб

Руски ученик Тимур Кималетдинов (16) направио је масакр у својој породичној кући и убио мајку, баку ,деку и близанце (4) брата и сестру. Он је злочин наводно починио пре него што је убио себе, јер је знао да ће они бити тужни када он буде мртав.

Тимур је секиром извршио крвави пир, а разлог је наводно то што је његова мајка већину времена проводила са близанцима, који су били мали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је побио целу породицу, тинејџер је себи одузео живот скоком са телефонског предајника.

У писму које је оставио на трпезаријском столу рекао је да „воли своју породицу, посебно баку Лидију (69) и деку Виктора (66) и да је штета што ће их убити“. У тексту је навео да је убиство починио, јер није желео да пар буде „тужан“ због његове и смрти својих блиских рођака.

Студент је двоје „највољенијих“ убио у кревету, а потом је свом пријатељу Евгенију оставио гласовну поруку рекавши да их је било „лако“ убити.

Комшије су пронашле пет осакаћених тела са „дубоким убодним ранама секире“ након што је постало сумњиво то што бака и дека не иду у своју башту као и обично у недељу ујутру у руском селу Патрикево.

Дечак је редовно побеђивао на академским такмичењима за сјајне студенте у свом региону. Тимура су комшије описале као „понос своје породице“због свих његових успеха.

Извор: Блиц