Издвајамо Свет

ПОЧЕЛО ЈЕ: Милиони устали против одлуке Новог светског поретка о забрани кеш новца

Милиони демонстраната у Индији су устали против владајуће класе одлучни да поврате своја права.

Постоји анархија на улицама како индијска влада наставља да се ослања на водеће медије да сузбије размере догађаја и прикрије хаос који је изазван њиховом драконском забраном готовине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милиони Индијаца – друге најмногољудније земље на свету – се буне против нових анти готовинских закона који су дизајнирани да штите и обогаћују највиши ниво богате глобалне елите на рачун обичних људи.

Та земља је у хаосу како стотине милиона обичних људи није у могућности да приступи својој уштеђевини. У земљи где се 98% трансакција обавља коришћењем готовине, нагла забрана готовинских трансакција и повлачење новца из оптицаја је створило бес.

Демонстранте у Индији представљају сви људи из радничке класе који су уједињени, мобилисани и који се опиру похлепној глобалистичкој елити. Постоје извештаји о банкарима који су “закључани“ од стране гневне руље и финансијским институцијама широм земље које су затражиле полицијску заштиту од народа.

Постоји анархија на улицама јер полиција није у стању да одржи обим и интензитет протеста. Полиција која је укључена се насилно бори против народа и штити интересе владајуће класе. Према испитивању јавног мњења које је објављено у понедељак, 98% становништва је против нових закона.

О овом дубоко непопуларном потезу није било речи у јавности пре него што је наметнут од стране елите, а изненадни увод је изазвао хаос. Блоомберг наводи да се не очекује да ће се ситуација побољшати јер се “банкари припремају на дуге сате и љуте руље како се ближи дан исплате у Индији.“

“Плашимо се најгорег.“

Премијер тврди да је иницијатива била усмерена на борбу против црног новца, фалсификовања новчаница, корупције и финансирања тероризма, али критичари тврде да је то тактика Новог светског поретка да преузме контролу над становништвом.

Глобални банкарски лоби који је под контролом Ротшилда, жели дигитални безготовнски систем јер ће им то дати још већу контролу над нама. Индија се сада користи за тестирање. Глобални банкари желе да прате и контролишу сваку трансакцију, док уништавају праве светске валуте како би могли да издају новац који не постоји, стварајући немогуће финансијско оптерећење за масе, док акумулирају изузетно велико право богатство и моћ за себе.

Популације које се ослањају на потпуно дигиталну безготовинску мрежу ће бити изузетно рањиве у кризним временима. Терористички или војни напад, или чак олуја или нестанак струје, би значили крај функционалне економије. Исплате ће престати, економија ће пропадати, а живот какав знамо ће се завршити. Завладала би нова, очајна клима, читава популација би постала рањива и беспомоћна, потпуно под контролом своје владе и елите која вуче конце из сенке.

Зашто би Западне владе забраниле готовину када постоје такве катастрофалне последице за човечанство?

Зато што елита из сенке и њени банкарски картели желе да лако манипулишу са нама, да нас престраве и контролишу.

 

Извор: Wебтрибуне.рс