Спорт

БОРИС БЕКЕР ВИШЕ НЕ ПРЕПОЗНАЈЕ НОВАКА ЂОКОВИЋА! Ево какву му је поруку послао!

Доскорашњи тренер Новака Ђоковића, легендарни ас Борис Бекер и даље не може да се помири са великим падом који је Србин доживео у последњих пола године

Бекер је у разговору за Њујорк Тајмс признао да је шокиран колико је Ђоковић изгледао незаинтересовано на терену током меча са Истомином, који је изгубио у пет сетова у 2. колу Аустралијан опена.
– Све време је изгледао потпуно ноншалантно на терену, а то није Новак којег ја познајем! Више бих волео да га видим како ломи рекет, цепа мајицу, чини нешто да покаже емоцију – завапио је Бекер.Он је додао да играч какав је Ђоковић не сме да испада у 2. колу омиљеног гренд слема.
– Није срамота губити мечева. Дешавали су се порази од Мареја, Надала или Вавринке у финалу Ју Ес опена. Од таквих играча може да се изгуби. Чак и када Новак игра добро, може да изгуби. Али, не од Дениса Истомина! Ђоковић није повређен, водио је 2:1 у сетовима… Све што се десило на том мечу је било необично и не уклапа се у слику коју имам о Новаку Ђоковићу – признао је Бекер.Немац је још једном истакао да је прекинуо сарадњу са српским тенисером зато што се није уклапао у његово ново виђење даљег тока каријере.
– У другом делу прошле године Новакови приоритети су били другачији и он је то сам признао. То је за мене био главни разлог зашто сам прекинуо сарадњу, јер сам осетио да мој посао више није толико важан. У мечу против Истомина видео сам код њега недостатак воље, жеље да се победи – закључио је причу Борис Бекер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

 

Извор: NYTimes