Издвајамо Србија

Јака порука војног инвалида за Србе, Муслимане и Хрвате: Другове испратих мртве, њихове хумке још топле а сад….

Драга моја децо, мени су узели све, младост, живот, али љубав према људима свих вера никада нису. Не дамо вас децо, не дајте се никад

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Узаврела крв у региону натерала је једног бившег војника да на свом Фејсбук профилу напише емотиван статус упућен свима: Србима, Хрватима, муслиманима и православцима, свима онима које је лако завести и навести на рат.

– Ја сам био ваших година, непуних 18, увалише ми пушку да се браним, не знам од кога. Гледам ТВ, кажу комшије ће ме напасти, њима кажу да ћу ја њих, али нисам хтео. Жељан љубави, девојака, живота, отераше ме у ров, кишу, снег, сунце, да браним као историју – овако несрећан човек започиње свој статус.

– Децо моја, добио сам болест, рањаван и измучен, да се политичари могу богатити на мојој борби. Обећали су ми све, посао који никада нисам добио. После рата забораве те, пљуну те јер си нико, богате се, пљачкају, а сада хоће вашу крв. Надам се да ваши родитељи размишљају као ја јер смо тада јачи.

– Још ви не дајте да вас залуде и то је ок. Удружите се са мном против рата, против банде жељне ваших младих живота и крви. Многе другове испратих мртве, њихове хумке још топле, а хоће ваше.

– Драга моја децо, мени су узели све, младост, живот, али љубав према људима свих вера никада нису. Не дамо вас децо, не дајте се никад – поручује на крају.

Извор:Телеграф.рс