Здравље Издвајамо

Ево како да излечите дијабетес помоћу куваног јајета! (РЕЦЕПТ)

Дијабетес је једна од најчешћих болести савременог света, и утиче на способност тела да обрађује глукозу. Прехрамбене навике и стил живота имају велики утицај на целокупно здравље. Околина има важну улогу. Живимо у свету пуном токсина и отпорних хемикалија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Крвни тестови се обично користе за откривање неравнотеже. Неки лекари верују да су тестови једини начин за дијагностиковање здравственог стања повезаних с нивоом шећера у крви и крвним притиском. Сваки могући поремећај сматра се као тихи убица који доводи до иреверзибилних промена.

Дијабетес је једна од најчешћих болести савременог свијета, и утјече на способност тела да обрађује глукозу. Дијабетичари обично оболе од дијабетеса типа 2, што значи да њихова тела не могу искористити инсулин.

Статистика показује да је број дијабетичара неконтролисано расте, тако да је боље косултовати свог доктора чешће како би се спречила болест или почела лечити у почетној фази.

Нутриционисти су открили лек који регулише ниво шећера у крви, који је делотворан и потпуно природан. Све што вам је потребно је сирће, вода и кувано јаје.

Скувајте јаје у поподневним сатима, и огулите га. Прободите јаје неколико пута помоћу виљушке или чачкалице. Сипајте сирће у посебну чинију и потопити јаје у сирће. Оставите реко ноћи.

Следећег јутра, поједите то јаје и попијте чашу топле воде. Поновите поступак сваки дан, а ускоро ћете приметити да је ваш шећер стабилизовао.

Ваше здравље је у вашим рукама. Једно кувано јаје не кошта ништа, а може вам спасити живот.

Извор:дневно.хр