Спорт

Федерер одушевио све својом изјавом о Ђоковићу! ЕВО ШТА ЈЕ ПОРУЧИО

Фото: Јутјуб

Роџер Федерер је у уторак, 8. августа напунио 36 година и најлепши поклон ће му сигурно бити да у недељу у Монтреалу освоји титулу на Роџерс купу.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Швајцарац није играо од освајања титуле у Вимблдону и има велики мотив да настави тријумфални низ започет у јануару 2017.

„Освојио сам ове године титуле у Индијан Велсу и Мајамију, али оне ми сада делују тако далеко. Нема неке сличности између Калифорније, Мајамија и сада Канаде. Идемо све од почетка“, рекао је Федерер.

Турнир у Монтреалу ће бити доста ослабљен јер на њему неће играти Новак Ђоковић, Енди Мареј, Стен Вавринка, Марин Чилић…

„Нема Новака и Стена до краја сезоне, па то ствара прилику за све нас да стигнемо до пехара. Ипак, њихово одсуство није добро за спорт, али је лакше доћи до завршнице“, казао је освајач 19 гренд слем титула.

Уколико Рафаел Надал дође до полуфинала у Монтреалу, од следећег понедељка биће први АТП листи. Швајцарац је о томе казао:

Од војске нема бежања: ево ко ће све добити позив

„То би био велики успех! Прошле године је био повређен, а сада је на неколико мечева до трона. Надам се да ће успети да стигне до првог места. Ако не успе, бићу срећан због Ендија што ће још једну седмицу провести на врху. Веома поштујем Мареја“, рекао је Федерер.

Извор: sport.blic.rs