Издвајамо Србија

ШУТАНОВАЦ У НЕВИЂЕНОЈ ПАНИЦИ: Лидер ДС у страху од истраге порекла имовине, бори се да сакрије сумњивих 300.000 евра!

Лидер ДС Драган Шутановац у страшној је паници од момента кад је јавност сазнала за његову „уштеђевину“ од чак 300.000 евра

Шеф демократа због тога покушава да радикалним изјавама и интервјуима у којима напада и власт и опозицију затрпа ову аферу како би се што мање причало о његовом сумњивом кешу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима наших извора, Шутановац се јако плаши истраге о пореклу своје имовине, па се на све начине труди да у жижу јавности убаци нешто друго. У прилог овоме иде и чињеница да је у последња четири дана дао чак четири интервјуа, али и изјаве у којима за септембар најављује уличне нереде!?!

Шуле је у невиђеној паници. То је једини разлог што је током ове недеље буквално затрпао медије интервјуима и изјавама. Мисли да ће оштрим прозивкама сакрити од јавности тему о парама на својим рачунима… – истиче наш саговорник, функционер ДС.

Шутановац се јуче није оглашавао и није одговарао на позиве и поруке Информера. На другој страни, заменик шефа посланичког клуба СНС Владимир Орлић каже да Шутановац није џабе председник „жутог предузећа“.

Понашање у стилу „рећи ћу вам, само тетки да однесем лек“ разоткрива Шутановца разорније од било каквог објашњења. Очигледно се плаши могућности да се открије име „донатора“, али и „стручних услуга“ за које је новац легао на рачуне… – подвлачи Орлић.

Марко Матић из медијске мреже „Антидот“ наглашава да Шутановац обмањује јавност.
– Ово је без сумње покушај скретања пажње и избегавање одговора на питање од којих је то прихода успео да стекне некретнине и уштеди 300.000 евра. Треба, притом, напоменути да је реч о имовини коју поседује у земљи, а само наивни верују да нема рачуне у иностранству… – закључује Матић.

Шта све има лидер ДС* Стан од 190 квадрата и галерија од 139 квадрата у луксузној згради у Скерлићевој на Врачару
* На рачунима у банкама више од 300.000 евра
* Луксузни сатови, оружје, уметничке слике…
* Петособна кућа површине 157,5 квадрата у селу Туларе у Прокупљу (наследство, трећина власништва)
* Њива у селу Туларе, 3,4 хектара (наследство)
* Воћњак, пет ари (наследство)
* Воћњак, 12 ари (наследство, трећина власништва)
* Ливада, седам ари (наследство, трећина)

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ
ПОТПРЕДСЕДНИК СНС

Лидер ДС мора да објасни одакле му и сатови у вредности више десетина хиљада евра, а о чему су јавност упознали управо чланови његове странке.

Само да тетки да
однесем лек
Понашање у стилу „рећи ћу вам, само тетки да однесем лек“ разоткрива Шутановца разорније од било каквог објашњења

Владимир Орлић, заменик шефа посланика СНС

СТЕФАН СТАМЕНКОВСКИ
ЗАВЕТНИЦИ

Шутановац и друге перјанице досовске политике су од 5. октобра 2000. учествовали у више десетина пљачкашких приватизација у којима су десетине хиљада људи оставили без посла. Брига њих за државу.

 

Извор: N. I. Информер.рс