loading...
Свет

СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕДВИЂАЈУ, А ПИШЕ И У БИБЛИЈИ: Русија ће ускоро ући у рат са…

Русија је спремна да почне рат са Израелом како би вратили Голанску висораван у име сиријског председника Башара ал Асада.

 

Од 1967. године, када је Израел окупирао Голанску висораван, Сирија је изразила своју одлучност да је врати, а сада има пуну подршку руских власти, пише аwднеwс.

Не можете у авион јер нисте Американци! Холандски војници одбили да приме људе док су бежали од апокалиптичног урагана

Како наводи Википедија, међународно призната као сиријска територија, Голанска висораван је окупирана и у поседу Израела од 1967. године. Међутим, међународна заједница обацује израелско заузимање територије и сматра је сувереном сиријском територијом.

Дакле, правно гледано, Голанска висораван још увек припада Сирији.

Али по библијским записима она припада Израелу.

Биће борбе око ње, али овај пут ће Русија бити укључена и записи из Светог писма ће бити испуњени.

Али, ту је сада нови обрт у ситуацији, пронашли су велика налазишта нафте на Голанској висоравни и ова земља је сада постала веома вредна и Сирија ће је желети назад.

Сиријска влада је изгубила много територије од терориста и побуњеника ал их сада са савезницима враћа. Русија је легално уз пристанак сиријског парламента ушла у рат да поврати ову земљу.

Сирија је прилично уништена и биће потребно много новца за обнову земље, а велика налазишта нафте у Голанској висоравни вреде милијарде долара и могу бити од велике помоћи. Сирија ће то дефинитивно желети назад јер је легално, по међународној заједници, ионако њихово.

Проблем је, Израел неће одустати од Голанске висоравни.

Након што Русија и компаније очисте ИСИС из Сирије, све што Асад треба да уради је да каже: “Кад смо код тога, хајде да повратимо и Голанску висораван.“

Иран, Хезболах, Судан, Либија, Турска и остали би само ускакали да помогну да се Израел истера из Голанске висоравни.

А међународна заједница која каже да она припада Сирији, мора подржати Сирију у овоме.

То не изгледа добро по Израел.

Ипак, Свето писмо ће бити испуњено и биће онако као што је Господ рекао да ће бити.

У списима старог завета, Голанска висораван је била позната као Башан.

Сада, за вас који читате ово, а нисте упознати са Светим писмом, постоји пророчанство у Језекиљ поглављима 38 и 39 који нам говоре о тој предстојећој бици у Голанској висоравни.

 

Извор: Webtribune.rs

 

Бонус видео:

loading...