Србија

ЕУ поручила: Време је да Косово испуни своје обавезе

Порпаролака Европске комисије Маја Коцијанчић поздравила је формирање владе на Косову коју је позвала да „у сарадњи са Београдом осигура квалитативни искорак“ у дијалогу између Београда и Приштине.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поздрављамо формирање владе на Косову. Позивамо нову владу да одмах започне рад на примени неопходних реформи у области владавине права и економије. Косову је потребно да побољша своју конкурентност, створи нова радна места и прилике за своје грађане – поручила је Коцијанчић у саопштењу прослеђеном медијима.

МЕДИЈСКА ОКУПАЦИЈА СРБИЈЕ! Америчка ККР група преузима телевизије у бившој Југославији – ШЕФ ЦИА КУПУЈЕ ТВ ПРВА И Б92!

Коцијанчић је том приликом подесетила да је неопоходно да Косово испуни своје обавезе како би напредовало ка визној либерализацији и разграничењу са Црном Гором.

– Нова влада мора да преузме активну улогу у региону и да ради заједно са Београдом како би дошло до квалитативног искорака у дијалогу између Београда и Приштине коме посредује ЕУ – нагласила је Маја Коцијанчић.

МИЛАН (30) ЈЕ У МРТВАЧНИЦИ СПРЕМАО СТАРИЦУ ЗА САХРАНУ: Када је померио прекривач са покојнице СЛЕДИО се од ШОКА

Она је закључила да је све поменуто неопходно како би Косово наставило да напредује на свом европским путу и поновила да Косово „нема времена за губљење“.

 

Извор: Vestionline.com

 

Бонус видео: