Србија

Питала га је по чему ће остати упамћен: Ово су 3 ствари које је Вучић одговорио

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Гостујући на јавном сервису у емисији „Упитник“, а на питање водитељке Оливере Јовићевић, по чему ће остати упамћен, уз опаску да ће Милошевић бити упамћен по томе што није успео да војно реши конфликт у бившој Југославији, Вучић је рекао да су то три ствари

Председник Србије Александар Вучић верује да ће остати упамћен по три ствари – да је сам отишао са власти, да је спровео тешке реформе које су економски опоравиле Србију и да је решио или бар покушао да реши неке односе у региону како би Србима било боље.
Гостујући на јавном сервису у емисији „Упитник“, а на питање водитељке Оливере Јовићевић, по чему ће остати упамћен, уз опаску да ће Милошевић бити упамћен по томе што није успео да војно реши конфликт у бившој Југославији, Вучић је рекао да су то три ствари, а да ће, рецимо, Војислав Коштуница и Борис Тадић бити упамћени по томе да је у њихово време, у време њихове свађе, Косово прогласило независност.

– Сам ћу отићи, то је моје обећање – поручио је, те додао да ће то бити онда кад буде могао да каже да су најважнији послови у Србији урађени, а да политички противници ни тада, као ни данас, неће моћи да га победе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Они никад не могу да ме победе. Нити су могли, нити ће да ме победе. Сам ћу да одем и то је моје обећање. Неко мисли да треба да им се додворавам и показујем не знам шта, а надам се да ће бити марљивијих и вреднијих од тих који устану до 10 сати, раде један сат и онда кукају. Они да ме победе – рекао је Вучић за РТС.

Он је поновио да ће се сам повући, јер, каже, зна колико може да издржи и ради.

– Нећу сад да идем, али када завршим посао и када будем могао да кажем да смо најважније послове у Србији урадили, сам ћу да одем, а они ни тада, као ни данас, не могу да ме победе – рекао је председник Србије.

Како каже, када не би радио ништа, његови противници би говорили да је лењ.

– Али, не могу да похватају где све стигнем и шта успем да урадим и колико знам. Не постоји ниједна општина да не знам какве проблеме имамо са путевима, какве инвеститоре имамо, нема места у ком нисам био, за разлику од свих других – рекао је Вучић.

Извор: Telegraf.rs