Србија

ПРОРОЧАНСТВО ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Верски ратови, судбина Космета – ево шта нам све ПРЕДСТОЈИ

Списи који крију дуго чувану тајну.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Велики број свештеника и монаха је имао прилику да разговара са покојним патријархом Павлом. По природи је био тих и повучен, па је зато узак круг оних којима је поверавао информације о будућим догађајима.

ЗОРАН НАС ЈЕ ОТЕРАО, НАКОН ВЕНЧАЊА ОСТАЛИ СМО У ШОКУ! Јеленина пријатељица ОТКРИЛА ЈЕЗИВУ ТАЈНУ!

Документе који сведоче о будућности чува на Косову, монах Јован Синђелић. Ти списи се из безбедоносних разлога премештају сваког месеца. Тренутно су лоцирани у манастиру Пећка патријаршија, а увид у њих има само пар људи које је сам патријарх одабрао.

Један део списа упозорава на завршне дане Србије и Европе, по сведочењу монаха Јована.

Последњи дани ће посебно бити кризни за Српску православну цркву, јер ће изгубити поштовање од верника. Модеран стил живота повући ће све традиционалне вредности, а атеизам ће узети маха.

Досељавање исламиста на територију Европе се поклапа са предвиђањима патријарха. Уследиће верски ратови који ће бити кобни по православце и католике.

Павле на више места напомиње да ће Косово и Метохија бити поново у саставу Србије јер ће Албанци почети масовно да се исељавају.

ПУТИНОВ ПЛАН ЗА СРБИЈУ: Ракетни систем С-300 и спречавање уласка Србије у НАТО, а затим…

Кључни део пророчанства односи се на Русију и Србију које ће извршити коначну поделу на Балкану. Финални сукоб завршиће се у нашу корист.

 

Извор: Srbija Danas