Србија

ОТАЦ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА ОБЈАВИО НА ФЕЈСБУКУ: Мистериозни каратисти су кључни сведоци убиства Јелене!

Мистериозни каратисти су кључни сведоци убиства Јелене Крсмановић Марјановић – то тврди Зорица Зока Митровић, Зоранова девојка, док је Зоранов отац Владимир објавио то на својој Фејсбук страници

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, Владимир Марјановић и Зорица Митровић нису хтели да причају о тој објави, нити да откривају да ли су дошли до нових сведока, који су очевици злочина. На све су рекли да „немају коментар“.

РОГОЗИН ЗА*ЕБАВА ТРАМПА: ПЕДЕСЕТ НУЛА ЗА РУСИЈУ! САД има најбоље оружје, само кад би се зезали!

Браниоци Зорана Марјановића казали су да неће давати изјаве док се не заврши саслушавање сведока, али су на самом старту истраге посумњали у доказе на основу којих је клијент ухапшен и смештен иза решетака.

Како су рекли браниоци Зорана Марјановића, кад су видели да је на списку предложених сведока и Зорица Крсмановић, покојна ташта, то им је био „велики шок у случају“.

Тврде и да списе о доказима против Зорана нису могли да виде одмах, и да су чекали чак девет дана након првог саслушања да виде коначно листове. Његова одбрана сматра да докази против Зорана нису довољно чврсти и да нема доказа који би могли да потврде Зоранову кривицу.

Подсећамо злочин над Јеленом Марјановић се десио у Борчи 2. априла прошле године и још се не зна ко је кривац за то убиство. Зоран Марјановић, супруг Јелене Марјановић, и даље је у притвору.

 

Извор: Alo.rs