Свет

МИЛИОНЕРКЕ – Нећете веровати колико новца су добиле Соња Бисерко, Наташа Кандић и Јелена Милић за ПЉУВАЊЕ СРБА

Невладине организације Наташе Кандић, Јелене Милић и Соње Бисерко, које се готово искључиво баве оптуживањем Срба за ратне злочине и лобирањем за улазак наше државе у злочиначки НАТО пакт, у последње три године од страних фондација и донатора добиле су укупно 454.135.000 динара!

Према финансијским извештајима које су ове три организације предале Агенцији за привредне регистре, Фонд за хуманитарно право Наташе Кандић приходовао је од страних донација чак 325.293.000 динара.

Хелсиншки одбор Соње Бисерко добио је 72.304.000 динара, док је Центру за евроатлантске студије Јелене Милић уплаћено тачно 56.538.000 динара!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међу главним донаторима све три организације појављују се злогласни амерички тајкуни Џорџ Сорош и Дејвид Рокфелер, који су изазвали крваве сукобе широм света, од Египта и Либије до Сирије и Украјине.

И док се Кандићева, Милићева и Бисерко нису јуче оглашавале, посланик СНС Владимир Ђукановић каже да није изненађен тиме што су баш ове три организације добиле толико новца.
принт

– Уместо да паре из света буду умерене на нешто корисно за све грађане Србије, оне се додељују онима који желе зло овој земљи. Драго ми је, с друге стране, због тога што су особе којима је новац дат, у најмању руку, промашена инвестиција, док ће порез ипак бити плаћен у Србији – подвлачи Ђукановић.

Аналитичар Драгомир Анђелковић каже да су ове организације део западног идеолошко-маркетиншког апарата.

– Фонд за хуманитарно право, Хелсиншки одбор и Центар за евроатлантске студије представљају јуришне одреде страних влада на територији Србије. Све три организације директно раде против интереса Србије и српског народа, па је и логично што су на платном списку Сороша, Рокфелера и других истакнутих србомрзаца – закључује Анђелковић.

Извор: Informer.rs