Издвајамо Регион

ОПОЗИЦИЈА И ЦИА У РС СПРЕМАЈУ ВЕЛИКО ЗЛО: Хоће хаос у Српској уочи недељних избора!

Фото: Јутјуб

Западни центри моћи у сарадњи са опозицијом у Републици Српској припремају крваве уличне сукобе у Бањалуци и другим великим градовима РС који би били само увод у “обојену револуцију” и рушење власти

Вечерас, у самом финишу предизборне камање, непосредно уочи почетка ћутње, плаћенички медији на челу са БН телевизијом пласирали су најцрње лажи о председнику РС Милораду Додику који је на недељним изборима кандидат за члана Председништва БиХ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У медијско-политичкој акцији која се спроводи уз подршку Бакира Изетбеговића и његове тајне службе пласиране су најстрашније лажи – од тога да Додик крије и штити “Давидове убице” до ничим поткрепљене тврдње да председник РС на рачунима једне руске банке има 17 милиона евра и то у рубљама!?!

По рецепту већ виђеном у Србији 1999. И 2000. године у овој прљавој кампањи користи се симбол отпорашке песнице и отворено се позива на нападе на полицију! Такође, сатанизују се и чланови породице Додик тачно по рецепту који је својевремено примењен у рушењу Слободана Милошевића.

И док се види ова најпрљавија кампања против Милорада Додика на све начине се крију вести које би могле да се протумаче као подршка актуелном руководству РС. Тако је БН ТВ у вечерашњем дневнику потпуно сакрила информацију о посети министра унутрашњих послова Небојше Стефановића који је данас уручио значајну помоћ за болнице у Српској – десет најсавременијих санитетских возила.

Хоће ли Срби 18 година после Петог октобра поново насести на намештаљку ЦИА и да ли ће државу предати у руке западним плаћеницим и најцрњим лоповима видећемо наредних дана.

 

Извор: Информер