Издвајамо Србија

ГОРИ ТВИТЕР ЗБОГ ДАРКА ЛАЗИЋА! На наш рачун се плаћа лечење, а он возио пијан и дрогиран?! КАКО ВАС НИЈЕ СРАМОТА?!

Фото: Јутјуб

Од кад је 23. октобра доживео тешку саобраћајну несрећу, живот Дарка Лазића се потпуно променио, а певач, све што га је снашло, али и процес његовог опоравка неизбежна су тема о којој се прича у јавности.

Стиче се утисак да је највећи број оних, како његових фанова, тако и људи које је погодила његова борба за живот, који су из часа у час пратили све што се пише о Лазићевом стању, док је ипак и немало оних које је његов случај разбеснео, јер, како оправдано наводе, живот какав је водио није и не треба да буде узор омладини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„По ком основу лице које у тренутку удеса није имало осигурање, било пијано и дрогирано, возило без возачке, на рачун грађана Србије добија најскупљхи апартман у Селтерс бањи“, само је један од коментара огорчених корисника друштвене мреже Твитер.

Дарко Лазић, који је после 38 дана изашао из болнице, смештен је у најскупљем апартману у Селтерс бањи, а све трошкове сносиће здравствено осигурање. Певач је јутрос први пут сео после удеса….

Ништа блажи нису били ни остали, који су оценили да певач „није уопште толико познат да би недељама био у центру пажње“.

„Па то је Дарко Лазић, ко год он био“, „Сад када је Дарко Лазић преживео (што ме искрено радује) да ли ће полиција, тужиластво и суд да реагују и пошаљу га у затвор на неко време због свих саобрацајних прекршаја у задњих пар година“, „Чујем да се Дарко Лазић опоравио и да је отпуштен из болнице. Занима ме када ће грађанин Лазић бити процесуиран за вожњу под дејством наркотика, за изазивање опште опасности и за вожњу без возачке дозволе“, само су неки од коментара осуде којима су буквално затрпане друштвене мреже.

С друге стране, много је и оних који имају у виду да је Лазић отац малог детета, док је друго на путу, те се радују и због његовог живота, као и због тога што деца неће одрастати без оца.

 

Извор: Курир.рс