Издвајамо Србија

ПРЕ ПУТА, РЕКАО ЈОЈ ЈЕ ОВО! Њена исповест о Шабану СЛАМА СРЦА – Овако је изгледао ПОСЛЕДЊИ СУСРЕТ

Фото: Јутјуб

ТУГА!

Данас је кућу жалости на Дедињу посетила колегиница и пријатељица краља народне мизике Шабана Шаулића, Индира Радић, која није могла да сакрије сузе и тугу због велике трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је посетила Шабанову удовицу Гордану и ћерку Илду и изјавила им саучешће, певачица је истакла колико је тужна због смрти легенде народне музике, али и открила по чему ће га памтити.

– То је највећа легенда и неко ко се више никада неће такав родити. Највећа туга је што га више не могу гледати и чути, али оставио је највеће богатство иза себе. Шабана сам видела последњи пут на аеродрому пре три месеца… Имали смо лепих заједничких тренутака када смо певали на аеродрому. Моја омиљена Шабанова песме је “Лепи дани мог детињства“ и по томе памтим своје родитеље. Ја сам то њему певала на аеродрому и он ми је рекао: “Па ти си мој мали Шабан“. Имали смо лепих тренутака и памтићу га док сам жива. Највећа величина свих времена за мене – рекла је Индира скрхана, присетивши се свог последњег сусрета, пре него што су отпутовали.

 

Извор: Пинк.рс/srbijadanas.com