Издвајамо Србија

“НЕМА МЕСТА ГДЕ НИЈЕ ПЛАВА ОД УДАРАЦА!” Отац девојке коју је дечко брутално претукао остао у шоку када је угледао

Фото: Фејсбук принтскрин

Ивана Филиповић (22), коју је прекјуче у Новом Саду, брутално претукао дечко Ђорђе Лацковић (24), и даље се налази у болници на опоравку од стравичних повреда које јој је нанео. Њу су јуче у болници посетили родитељи који су још у шоку од ужаса које је њихова ћерка доживела.

Како је Иванин отац Драган рекао, “нема места где није плава од удараца”. Несрећној девојци хематоми су прекрили цело тело.

– Изгледа страшно – једва проговара њен отац.

Како каже, сада чека реакцију државних органа.

– Без обзира на све, ја ћу да га тужим. Нисам децу гајио да их неко гази и ломи им кости – рекао је он.

Породица Филиповић важи за угледну у свом крају и сви су у шоку због овога што се догодило.

Иванина мајка Слађана не престаје да плаче. Њена баба од шока не проговара.

Како је “Блиц” јуче објавио, Ђорђе је Ивану брутално претукао и иживљавао се над њом јер је сумњао да га вара.

Лацковић је ногама и дрвеном мотком несрећној девојци поломио ребра, пробио јој плућа, ножем јој унаказио лице и бутине, док јој је пеглом пекао руке. Када је почео да је бије, она га је преклињала да престане, али је то само разјарило помахниталог младића који је наставио да ју туче дрвеном палицом након чега је узео нож и почео да је сече по лицу и бутинама.

Ни то ми није било довољно па је упалио пеглу и већ измрцварену девојку испекао по рукама. Како сазнајемо, то је урадио у налету љубоморе јер је мислио да га Ивана вара. Њих двоје живели су у изјамљеном стану у Косовској улици, а у Нови Сад су дошли из околине Шапца пре четири месеца. Ђорђе је из села Клење и студент на Факултету за спорт и физичко васпитање, а Ивана је из села Баново Поље и наводно радила у једној кладионици. У Шапцу су обоје завршили економску школу.

Девојка која је познавала Лацковића каже за “Блиц” да је он познат као веома љубоморан младић али да никада до сада није чула да је било коју девојку ударио. Како нам је рекла, када је Ђорђе претукао Ивану излетео је напоље, што је она искрористила и побегла код другарице која ју је одвезла у Хитну помоћ.

Комшије на адреси у Косовској још су у шоку. Већина станара у овој згради су студенти који изнајмљују станове и не познају се баш добро али Ивану су упамтили као дивну девојку.

– Нисам чула ништа, никакву вриску, тек данас смо сазнали да се нешто десило када су људи почели да се распитују. Не бих да причам и ометам истагу, Ивану знам као дивно и мило створење и не могу да верујем да јој је то могао да уради. Овде већином живе студенти који се стално мењају и мало ко ту кога познаје – рекла је М. Н. која живи у овој згради.

У полицији кажу за “Блиц” да су за инцидент сазнали од лекара који су их по службеној дужности обавестили да је у Ургентни центар Клиничког центра Војводине примљена девојка са вишеструким повредама по телу нанетим од стране другог лица те да су одмах по изласку на терен и узимања изјаве од оштећене ухапсили Ђорђа Лацковића и одредили му полицијско задржавање до 48 часова.

Лацковић је, када је Иванина породица сазнала шта јој је урадио, слао поруке њеном рођеном брату и молио га да у све “не мешају полицију” и да убеди Ивану да не пријављује никоме шта јој је урадио.

– Њих двоје су били сами када је он насрнуо на Ивану. Знали смо и раније да се он свађао са њом, говорили смо јој да раскине, али није хтела. Као да није смела, као да јој је утерао страх у кости. Долазио је код нас у госте, био је увек љубазан и мио. Али знали смо да је љубоморан, болесно љубоморан – испричао је за “Новости” Иванин брат.

 

Извор: Блиц /Новости

loading...
Loading...