Издвајамо Србија

ПОЛИЦАЈЦИ ЗАНЕМЕЛИ ОД ШОКА: Горан је до детаља описао како је побио целу ПОРОДИЦУ, а онда поставио ЈЕДНО ПИТАЊЕ

Фото: Фејсбук принтскрин

И најискуснији инспектори остали су згрожени његовим понашањем

Горан Јанковић (37) питао инспекторе како су и шта му раде синови, којима је пред очима, брутално, убио мајку, бабу и деду.

– Како су ми деца, да ли можете да ми кажете код кога су – упитао је инспекторе Јанковић, након што им је претходно до детаља, без трунке кајања описао свој крвави пир.

Јанковић је 24.маја упао у родитељску кућу своје супруге Мирјане у новосадском насељу Телеп, да би потом њу и њене родитеље до смрти изударао мацолом по глави.

Након злочина, он је био три дана у бекству, а ухапшен је на Рибарском острву у приватном бродићу у који је провалио и несметано седео и гледао телевизију.

– Сада га интересују деца, а није о њима размишљао када им је убијао мајку, бабу и деду. Старији син га је молио да му не убије маму, а он се још над њом иживљавао тако што ју је давио и зверски ударао где је стигао.

Кревет је био натопљен Мирјанином крвљу. Дете је занемело од шока и до данас није успело да проговори, а он се сада распитује за њих.

И најискуснији инспектори остали су згрожени његовим понашањем. Јанковић је претходно казао да је злочин починио јер му је „кврцнуло“ у глави.

– Ноћ уочи злочина провео сам у кафани. Вратио сам се кући око четири сата ујутро, а пробудио сам се око пола шест. Нешто ми је кврцнуло у глави и решио сам да одем код жене у намери да јој се осветим јер ме је пријавила због насиља.

Прво сам таста и ташту убио мацолом, а жену сам прво претукао и давио. Сав бес сам искалио на њој – испричао је на саслушању.

Репортери једног медија обишли су јуче и његову кућу у Ветерничкој улици, али и даље нико од чланова његове породице није отварао врата.

– Познајем Горана, дружили смо се, а и моја деца су долазила да се играју с његовом. Мислим да је он поред алкохола то вече узео и кокаин, јер ми је последњих дана деловао надрогирано. Све то није оправдање. Јадна та деца – казао је један Јанковићев познаник.

У кући породице Пајић у Улици Петефи Шандора, где се злочин догодио, и јуче је владао мук.

– Хвала вам на изјављеном саучешћу, али не желим ништа да причам. Схватите ме – било је све што је смогао снаге да каже Младен Пајић, Мирјанин брат, а Браниславов и Надин син, код кога се налазе Мирјанини трогодишњи и десетогодишњи син.

 

Извор: Srbijadanas.com/Курир

loading...
Loading...