Србија

ДАНАС ПАКАО ОД ВРЕМЕНА! Сунце ће да пржи више него јуче, температуре до 36 степени, увече тотални обрт! За викенд изненађење!

У Србији данас сунчано и тропски топло. У току вечери и ноћи очекује се освежење и повећање облачности, тек понегде уз ређу појаву пљускова са грмљавином и то углавном у западним пределима.

Дуваће слаб до умерен северозападни ветар, после подне и увече у појачању. Минимална температура од 15 до 22 степена, а максимална дневна од 32 до 36. У Београду сунчано и тропски топло. У току вечери и ноћи очекује се освежење и повећање облачности. Дуваће слаб до умерен северозападни ветар, после подне и увече у појачању. Минимална температура 22 степена, максимална дневна 34.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији у петак свежије у односу на претходне дане, али и даље топло и у већини предела сунчано. Само понегде се очекује нешто више облачности, а на западу Србије и у брдско-планинсиким пределима и ређа појава пљускова са грмљавином.

Дуваће умерен до јак северозападни ветар. Максимална температура од 26 до 30 степени. За викенд сунчано и умерено топло, у већини предела уз свежа и пријатна јутра. Максимална температура у суботу од 25 до 28 степени, а у недељу од 27 до 31 степен. У понедељак сунчано и тропски топло. Максимална температура у већини предела биће око 35.

У Београду у петак свежије у односу на претходне дане, али и даље топло и сунчано. Дуваће умерен до јак северозападни ветар. Максимална температура до 28 степени. За викенд сунчано и умерено топло, уз пријатна јутра. Максимална температура у суботу до 26, а у недељу до 29 степени. У понедељак сунчано и тропски топло. Максимална температура биће око 35°Ц.

 

Извор: Ало.рс