Србија

ОТКРИВЕНО ШТА ЈЕ МОЛЕР РАДИО МАЛОЛЕТНОЈ ДЕВОЈЧИЦИ (8) Из Ургентног центра су утврдили ПОВРЕДЕ! Имао је један болестан циљ!

Србијом је јуче одјекнула вест о сезонском раднику који је наводно напаствовао девојчицу.

Р. Ј. (42) из Ечке ухапшен је у среду због сумње да је у суседном селу Ботош покушао да силује осмогодишњу девојчицу у кући породице у којој је био ангажован као физички радник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сазнаје, осумњичени Р. Ј. је познат физикалац у овом крају, који је радио све могуће послове, од шегртских до молерских и зидарских. Тако га је ангажовала и породица нападнуте девојчице, у чијој је кући наводно требало да кречи зидове.

Била сама у кући

Дете су кобног дана чували бака и дека јер су јој родитељи са којима живи у Новом Саду били на послу. Осумњичени је наводно искористио непажњу старијих супружника и тренутак када су били у дворишту.

– Дете се играло у кући када је напасник у једном тренутку ушао и почео да је спопада и додирује по интимним деловима тела. Потом је отишао корак даље, све у намери да напаствује дете. Зашто је на крају одустао од својих намера није сасвим јасно, али претпоставља се да су у том тренутку бака или дека девојчице ушли у кућу и тако га омели у остваривању намере – казао је добро обавештен извор.

Он каже да је девојчица убрзо након покушаја силовања испричала баки шта јој се десило.

– Престрављена жена није желела ништа да препусти случају и дете је одмах одвела код лекара у зрењанински Ургентни центар. Лекари су прегледом утврдили, на основу одређених повреда, да је дете ипак претрпело неки вид сексуалног злостављања, али не и да је силовано. Случај је пријављен полицији и Р. Ј. је ухапшен и притворен – објаснио је извор.

Шок мештана

Мештане села Батош шокирала је вест да је у њиховом селу девојчица била жртва педофила, а за случај су сазнали из медија.

– Не знам шта се десило, али је страшно уколико је све то тачно. Породица девојчице не прича ништа везано за то, али би због безбедности друге деце требало да се зна ко је болесник који је урадио тако нешто – каже један од мештана.

 

Извор: Курир.рс