Србија

ОТАЦ ГА НАШАО КАКО ПАДА С МОСТА У ВОДУ: Детаљи самоубиства ВОЈНИКА у Старчеву!

После баналне свађе с неким од укућана Драган И. је наводно узео оружје и отишао на мост.

Војник Драган И. (21) јуче је пуцао себи у главу из дединог пиштоља на мосту у Страчеву и потом се сручио у канал. Да несрећа буде већа његов отац је наишао непосредно после тога и видео како тело његовог јединца нестаје у каналу. Одмах су ангажовани рониоци, који су после вишесатне потраге пронашли тело и пиштољ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мештани Старчева кажу да не памте овакву трагедију.

– Чуо сам да га је отац тражио и да је ишао према каналу. Ваљда је чуо пуцањ, а онда је видео како му дете пада с моста у воду… Одмах је звао полицију и војску. Убрзо је цели крај био блокиран. Није се могло прићи несрећном човеку који није крио сузе – каже житељ Старчева, који живи у близини места трагедије, те додаје да да су Драгана и његове знали површно јер су се недавно досели у Старчево.

– Драгана смо виђали у униформи када је долазио кући. Није желео да прича превише о себи и то смо поштовали. Док је трајао увиђај, чуо сам да је пиштољ којим се убио припадао његовом деди и да је га је отац тражио. Нико не зна шта се заправо догодило. Наводно се Драган посвађао с неким од укућана у вези с неком баналном ствари, а отац је видео да је понео оружје, па је кренуо да га тражи. Самоубиством се само бежи од проблема и наноси бол најмилијима – каже житељ Старчева.

Тело је после увиђаја пребачено на обдукцију, а истрага треба да утврди мотив самоубиства.

Извор: srbijadanas,com