Занимљивости

СНИМАК СА ГРОБЉА ШОКИРАО СВЕТ! Девојчица разговарала са духом, МАХАЛА МУ И ПОЉУБИЛА ГА! (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Снимак је видело неколико милиона људи, многи корисници коментарисали су како девојчица заиста разговара са својом тетком, која је преминула

Нико не зна шта се догађа након што умремо и нико не може 100 посто да гарантује да духови постоје или не. Неки људи верују да наши духови могу да остану на овој планети након што преминемо, али постоје и они који верују да само најмлађи могу да осете присуство духа. Видео ове мајке дефинитивно потврђује ту теорију – преноси „Он тхе аир wитх Рyан“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кејона Вокер је са ћерком Лајоном посетила гроб своје сестре. Док су биле на гробљу, мајка је снимила ћерку како разговара са неким, иако сем њих две нико није био присутан. Ова мала девојчица гледа у празан простор изнад гроба и изгледа као да остварује директан контакт очима са неком особом. Она маше и поздравља се.

Мајка је тада питала Лајону коме маше, али јој она није одговорила. Лајона се тада нагиње и љуби ваздух, као да је одрасла особа преко пута ње и узвраћа јој. Девојчица нејасно изговара нешто и враћа се код мајке.

Кејона је поставила видео своје ћерке на Фејсбуку са натписом: „Ишла сам да посетим сестрин гроб. И ово се догодило. Лајона је причала са „Великом мамом“ и нагнула се да је пољуби. Не могу да верујем. Почивај у миру“.

Снимак је видело неколико милиона људи, многи корисници коментарисали су како девојчица заиста разговара са својом тетком, која је преминула.

Went to go see my sister grave. And this happened. Layona talking to Big mama and leaned over to give her a kiss. I just can't believe this😭😭 R.i.P my Loves Taneil, Big mama and PaPa🥰😘

Posted by Keyona Walker on Thursday, October 31, 2019

Извор: Телеграф