Занимљивости

ЧУВЕНИ РУСКИ АСТРОЛОГ ОТКРИВА! Ова два знака већ на почетку пролећа чека лош период!

Два хороскопска знака мораће да сакупе сву енергију и емотивну снагу како би пребродили све потешкоће које ће им се догодити на почетку пролећа

Март 2020. године за неке хороскопске знакове доноси много искушења, као и психичких и менталних изазова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Руски астролог Павел Глоба именовао је два хороскопска знака која ће се на почетку пролећа суочити са озбиљним изазовима које им спрема универзум.

У питању су Рак и Јарац.

Рак

Ракови ће морати да сакупе сву емоционалну и психолошку снагу како би победили изазове које им припрема март 2020. године. Руски астролог Павел каже како ће се Ракови вртети као веверице у кавезу како би испунили све своје планове, али и захтеве које има њихова друга половина.

Љубавне везе у марту биће на удару, многи ће се суочити са раскидима како би направили места за нове људе у животу.

У овом периоду очекују вас и трошкови везани за здравље вас или некога од чланова породице, али не очајавајте јер је светлост одмах иза угла, а срећа ће ускоро обасјати ваш дом.

Јарац

У марту 2020. године Јарчеве очекују немири, бриге и решавање врло комплексних проблема. Одједном ћете постати потребни свима- породици, пријатељима, колегама, удаљеним рођацима.

Помислите само на Јарца и његове пријатеље који се осећају тужно без њега. На крају та гомила активности сломиће Јарца који ће тада желети само мир и приватност.

Вољена особа ће вас обрадовати једним незаборавним поклоном.

Руски астролог Павел саветује да обратите пажњу на здравље, али ћете на крају можда ипак морати да посетите лекара.

Извор: Информер