Занимљивости

ЧУВЕНИ РУСКИ АСТРОЛОГ ОТКРИВА! Ова два знака већ на почетку пролећа чека лош период!

Два хороскопска знака мораће да сакупе сву енергију и емотивну снагу како би пребродили све потешкоће које ће им се догодити на почетку пролећа

Март 2020. године за неке хороскопске знакове доноси много искушења, као и психичких и менталних изазова.

Руски астролог Павел Глоба именовао је два хороскопска знака која ће се на почетку пролећа суочити са озбиљним изазовима које им спрема универзум.

У питању су Рак и Јарац.

Рак

Ракови ће морати да сакупе сву емоционалну и психолошку снагу како би победили изазове које им припрема март 2020. године. Руски астролог Павел каже како ће се Ракови вртети као веверице у кавезу како би испунили све своје планове, али и захтеве које има њихова друга половина.

Љубавне везе у марту биће на удару, многи ће се суочити са раскидима како би направили места за нове људе у животу.

У овом периоду очекују вас и трошкови везани за здравље вас или некога од чланова породице, али не очајавајте јер је светлост одмах иза угла, а срећа ће ускоро обасјати ваш дом.

Јарац

У марту 2020. године Јарчеве очекују немири, бриге и решавање врло комплексних проблема. Одједном ћете постати потребни свима- породици, пријатељима, колегама, удаљеним рођацима.

Помислите само на Јарца и његове пријатеље који се осећају тужно без њега. На крају та гомила активности сломиће Јарца који ће тада желети само мир и приватност.

Вољена особа ће вас обрадовати једним незаборавним поклоном.

Руски астролог Павел саветује да обратите пажњу на здравље, али ћете на крају можда ипак морати да посетите лекара.

Извор: Информер