Свет

УЖАС! Позната водитељка (40) извршила самоубиство! Отац пронашао тело!

Фото: Јутјуб

Водитељка најпопуларнијег британског ријалитија „Love Island“ Каролајн Флек (40) пронађена је мртва у свом дому, а сада је потврђено да је извршила самоубиство.

Беживотно тело водитељке пронашли су у њеном дому у Лондону након што је њен бивши дечко пријавио да му не одговара на поруке, а Твитером су почеле да круже разне теорије – како је извршила самоубиство јер је настављено суђење због тога што га је недавно претукла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Британски медији наводе како је самоубиство извршила након што је њена пријатељица накратко изашла из стана како би отишла до продавнице, а када се вратила врата стана су била закључана. У стан је дошао водитељкин отац и затекао ћеркино беживотно тело.

Породица је у суботу потврдила трагичну вест и замолила за приватност у овим тешким тренуцима.

– Потврђујемо да је наша Каролина преминула данас, 15. фебруара – саопштила је породица и замолила да их новинари не контактирају и не фотографишу.

Подсетимо, Керолајн је претукла дечка Луиса Бартона пре месец и по дана, након чега су обоје саслушани. Луис јој је опростио, те тада изјавио како је дошло до неспоразума и да сматра да су они и даље у вези и да је тужба неоснована, али је Керолајн тада суд одредио забрану приласка дечку без обзира што се он противио одлуци.

У петак, 14. фебруара, Керолајн је сазнала да случај није одбачен те да је прво рочиште заказано у марту, након чега је себи одузела живот.

С тим у вези, круже приче да је ово разлог њеног самоубиства, а њен менаџер оптужује Тужилаштво које је покренуло суђење у случају насиља које је починила.

Била је талентована млада жена која је свој посао обављала професионално и коју су обожавали гледаоци широм земље. Последњих месеци је била под притиском због случаја и потенцијалног суђења. Тужилаштво ју је гонило иако је знало колико је осетљива и иако наводна жртва није желела да их подржи у кривичном гоњењу – саопштио је менаџер водитељке.

– Данас би требало добро да размисле и погледају како су се понели према овом случају који нема тежину, али има медијску пажњу. То је допринело њеном стању – додао је, наводећи како је уништен због трагичне вести о његовој пријатељици и клијенткињи.

 

Извор: Телеграф.рс