Здравље

ЧУВАЈТЕ СЕ! Ово су најчешћи симптоми канцера, али их људи игноришу! Ако ово приметите одмах се јавите лекару!

Фото: Pixabay

„Рак не може да опстане у окружењу које је богато кисеоником, самим тим што више кисеоника могли унијети у тијело кроз вјежбе, дубоко дисање и испијање сока, то боље!“- рекла је Џенет

Када је Џенет Мареј Вакелин у 52. години сазнала да има агресивну врсту рака дојке и да ће живети још само 6 месеци, решила је да се сама покуша излечити.

Одлучила је да истражује о томе са лекаром природне медицине са којим је осмислила свеобухватан приступ лечења природним путем, укључујући њено тело, али и дух.

Она је рекла: „Знала сам да је имало смисла да учиним све што могу како бих снабдела тело средствима која су му била потребна на путу ка оптималном здрављу. Наше дугогодишње истраживање нам је дало не само знање да урадимо управо то, већ и поверење и сигурност да је то прави избор.“

Одлучила је да појача своју физичку активност тако што је почела радити вежбе истезања и трчања.

Своје време које је проводила у вежбању искористила је да се приближи природи, било да је босонога трчала по плажи или планинским путем.

Она је такође одлучила да повећа унос хранљивих састојака. Открила је да је пост на соковима сјајан начин да снабде своје тело са више хранљивих састојака, јер она једноставно није могла да поједе количину хране која је била потребна телу да би се снабдело са довољно нутријената. Она се присећа да је пила толико сока од шаргарепе да јој то сада изгледа као приколица шаргарепе недељно, а онда је почела да пије и сок од јечмене траве након сазнања о њеном високом садржају витамина, минерала, аминокиселина и хлорола.

„Знала сам из истраживања које смо урадили, да је то био кључни фактор у заустављању мутације ћелија рака“, рекла је она. „Рак не може да опстане у окружењу које је богато кисеоником, самим тим што више кисеоника могли унијети у тијело кроз вјежбе, дубоко дисање и испијање сока, то боље!“

Још неке од намирница које је почела да једе више су броколи, цвекла и прокељ.

Прелазак на сирову храну је трансформисао њено здравље.

Џенет се дуго хранила вегански, али је одлучила да одустане од куване хране и пређе на скроз сирову исхрану, која јој је дала, како она каже, невероватну јасноћу и бистрину ума скоро одмах, а такође јој је помогла и да смрша. Она је рекла да, иако јој је исхрана била релативно добра, а промена у режиму исхране није била драстична, побољшање у њеном здрављу је било огромно.

„Не само да сам одмах доживела јасноћу ума, повећање енергије, убрзано лечење повреда и осећај благостања, већ сам се излечила од рака!“

Шест месеци које су јој доктори рекли да ће живети су истекли, а она је изгледала боље него икада и знаци канцера су напустили њено тијело.

Дванаест година након њене страшне дијагнозе, Џенет и њен супруг одлучили да истрче 365 маратона за 365 узастопних дана, упркос томе што су у својим 60-им годинама, доказује да је она потпуно здрава и да напредује. Она каже да је ово успела захваљујући вежбању и исхрани.

Утицај пшеничне трава на здравље људи оболелих од канцера Џанет није једина особа која је демонстрирала невероватну моћ лечења природним путем. Када је 74-годишњи Ирац, Дени Мекдоналд, одлучио да избегне савете својих лекара да се подвргне хемотерапији због рака желуца у корист узгајања и испијања пшеничне траве, они су му рекли да ће бити мртав у року од неколико недеља. Уместо тога, испоставило се да његов избор био прави и да му је спасио живот. Он је практично излечио свој рак уз помоћ пшеничне траве и поста на соковима, то му је чак омогућило да престане да користи лекове који су му били прописани.

Извор: Еспресо.рс/Центарзаприроднумедицину