Србија

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Марко се укључио УЖИВО У ПРОГРАМ и сада цела Србија дели снимак онога што је рекао (ВИДЕО)

Марко Долаш, гледаоцима јутарњег програма „Хепи“ телевизије, препознатљив по својим интересантним укључењима са београдских улица, овај пут се нашао у Земуну и објаснио како мушкарци са Балкана утичу на Европљанке.

Глумац и репортер ове телевизије, Марко, прво је описао тренутну ситуацију у граду, а затим је преко временске прогнозе, одлучио да пређе на један феномен везан за балканске мушкарце и објасни гледаоцима због чега би га требало уновчити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Оно што би могли да радите и шта би могло да нам буде извозна, односно увозна предност, а то је – Балканци. Балкански мушкарци који су неодовљиви. Некада су жене из целе Европе долазиле на Балкан само да осете шта значи када мушкарац нешто не дозвољава. Значи он каже: „Не може и готово!“ – сугерише репортер.

Даље објашњава да је „недозвољавање“ оно што усрећи туристкиње из Европе, након чега се враћају кући задовољне.

Ово „изузетно“ укључење, како га је сам назвао, завршио је урнебесним закључком: „Ми мушкарци са Балкана, ми увек доносимо срећу. Прво сте срећне са нама, а онда сте срећне што нас нема више“.

Видео снимак Марковог укључења брзо је постао популаран на друштвеним мрежама, изазивајући смех, а има ли истине у овом феномену просудиће жене саме.

Извор: Блиц