Србија

ОТАЦ МОНСТРУМ КОЈИ ЈЕ УБИО ДЕТЕ ОТКРИО! Ударао сам бебу у главу да је смирим, а онда је она…

Фото: Pixabay.com

Немања је стално плакао, то ме је излуђивало. Ударио сам га у главу три или четири пута и престао је да дише, казао је Мишел Тот полицајцима. Обдукција показала да је беба, стара два месеца, умрла од повреда на мозгу

Мали Немања је стално плакао, то ме је излуђивало. Ударио сам га у главу три или четири пута да га смирим, али престао је да дише. Одмах сам позвао хитну помоћ, испричао је шокираним полицајцима Мишел Тот из Вршца, који је 25. јуна крвнички претукао своју бебу, стару само два месеца. Несрећни Немања је наредних месец и по дана провео у коми у болници, али је 7. августа преминуо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Обдукција тела показала је да је беба била потпуно здрава пре него што је претучена, а да је преминула услед „тешких повреда важних можданих центара“.

Често претио Тамари
Монструозно злостављање догодило се у кући у Улици Петра Драпшина у Вршцу, где је Мишел живео са невенчаном супругом Тамаром Миодраговић и њиховом бебом Немањом.

Тамарина рођака нам је испричала да Мишел није физички злостављао супругу, али јој је често претио.

– Хтела је у неколико наврата да га пријави полицији због претњи, али је сваки пут одустала. Надала се да никог неће повредити, али грдно се преварила – прича рођака.

Кобног дана, 25. јуна, Мишел је са малим Немањом био сам у кући и нико осим њега не зна шта се тачно десило.

– У једном тренутку је сав унезверен излетео из куће. Био је ван себе, викао је комшијама: „Зовите хитну! Беба не дише!“ Брзо је стигла хитна помоћ и превезла бебу у болницу, а Мишел је сам отишао у полицију и признао им да је сина песницом изударао по глави. Сви смо се надали да ће се Немања опоравити, а онда су нам, после 43 дана ишчекивања, телефоном јавили да је умро. Страшно је то – казала је рођака.

Према незваничним сазнањима из полиције, Мишел им је признао да је у више наврата тукао сина јер га је нервирао дечији плач.

– Изнервирао сам се, хтео сам батинама да га смирим. Укупно сам га три или четири пута ударио у главу у та два дана, 24. и 25. јуна, и Немања је на крају престао да дише – изјавио је монструм у полицији.

Мишел је потом и у тужилаштву признао злочин, након чега му је одређен притвор, у ком се и даље налази.

Његове комшије су у шоку због стравичног злочина јер је Мишел, према њиховим речима, био пресрећан кад се родио Немања.

– Био је тако поносан што је добио сина, често га је носио, а осмех му је стално био на лицу. Шта се то десило у његовој глави, нико не зна – каже комшиница.

Сахрана данас
Иначе, Тамара има и петогодишњег сина из првог брака, који живи с њом. Мишел и Тамарин бивши муж се никако нису слагали, па су се прошле године и потукли када је овај дошао да види сина.

– Тамара се у неколико наврата мирила са бившим мужем, размишљала је да му се врати, али је на крају ипак остала са Мишелом – испричала је комшиница.

Тамара је јуче преузела Немањино тело из Института за судску медицину у Београду, а сахрана ће бити данас на гробљу у Вршцу.

Мишелу прети доживотна робија
Мишел Тот се, након хапшења 25. јуна, најпре теретио за насиље у породици, за шта је надлежан Основни суд у Вршцу. Међутим, након што је мали Немања преминуо, случај је преузело Више тужилаштво у Панчеву, које је против Мишела поднело кривичну пријаву за тешко убиство детета. По новом кривичном закону, који је ступио на снагу прошле године, прети му доживотна робија за то дело.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Информер.рс