Спорт

СКАНДАЛОЗНО! РОЛАН ГАРОС ЦЕНЗУРИСАО ЂОКОВИЋА: Ово је ДОКАЗ да Новака намерно саботирају! (ВИДЕО)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић прекинут је током конференције за медије пред свој први меч на Ролан Гаросу, потом и цензурисан у званичном извештају са конференције.

Ђоковић је током обраћања новинарима говорио о болним темама везаним за пандемију корона вируса, па се дотакао лажних тестова, због којих су неки попут Дамира Џумхура дисквалификовани са турнира.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Волео бих да су они који су били позитивни на тесту – потом, 24 сата касније, још једном били тестирани, како би се утврдило да ли је оно било ‘лажно позитиван’ резултат, или стварно позитиван. Ако је двапут био позитиван резултат, онда би, наравно, требало да такав играч буде ван турнира, али ако је у питању лажно позитиван провобитни резултат, требало би му дозволити да игра“, почео је Ђоковић причу, а онда је нагло прекинут.

Да са Ролан Гароса нешто крију видело се и када су на свом званичном YоуТубе каналу окачили Новакову конференцију у трајању од само минут и по, док интернетом сада кружи дужа верзија од шест минута, на којој се види да је Ђоковић био прекидан иако није одговорио на сва питања новинара.

Ђоковић се чак на крају и извинио новинарима, оставивши зачуђен израз лица због завршетка конференције, а на интернету је било бројних коментара као подршка најбољем тенисеру света.

Погледајте на 5:39 снимка израз лица Новака Ђоковића када су му саопштили да се конференција прекида.

Извор: Курир спорт