Србија

ОВО ЈЕ ЏЕЈОВА АНДРИЈАНА: Певач 20 година живео са фаталном плавушом, која га је пронашла мртвог у стану

Породица, пријатељи, фанови, али и људи широм земље и света и даље се опраштају од краља народне музике Џеја Рамадановског, који је преминуо прошле недеље у сну у 56. години.

Међутим, умрлица, коју је на Инстаграму објавила његова млађа ћерка Марија, а која стоји и на пицерији у којој је волео да седи с пријатељима, заинтригирала је многе. Наиме, међу ожалошћенима, поред деце, унука и бивше супруге Наде, стоји и име Андријана. Они који нису познавали певача запитали су се која жена се крије иза тог имена, а Курир открива да је у питању његова менаџерка и партнерка, с којом је живео 20 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нису се одвајали

Андријана Томанић се никад није одвајала од Џеја, пратила га је пословно, али и приликом приватних дружења, и она га је нашла мртвог у стану кад се вратила из продавнице. Подсетимо, с њом је тада била и њихова спремачица Дара.

Ова плавуша је Џеју била подршка и помоћ, свој живот је, сазнајемо, подредила њему, а колико му је била предана сведочи и његов кум и најближи сарадник Зоран Јагодић Руле.

– Сви знају за Андријану. Та жена је чудо. Она је њему била и лева и десна рука. Ја га познајем 25 година, а они су последњих 20 живели заједно. Она је, како је то волео да каже, његова бела жена. Желео је да напише књигу која би се звала баш тако, „Бела жена“. Сви су знали – кад не могу да добију Џеја, зови Андријану или Рулета. Она је сјајна, она је неко ко много воли Џеја. О свом односу никад нису причали, али то се знало. Додуше, нико их није ни питао о томе – каже Руле за Курир.

Иначе, како смо сазнали од Џејових блиских људи, Андријана је имала кључну улогу у његовом животу, нарочито кад се разболео. Упознали су се пре више од две деценије преко заједничких пријатеља. Она му је уговарала наступе, али и гостовања по емисијама. У октобру су били на последњем одмору, и то у Бечићима, где су провели две недеље. На море су отишли према савету лекара, да би Џеј уживао на чистом ваздуху и у медитеранској клими.

Њихов однос никад није био тема у медијима, а она је без икакве личне користи штитила његове интересе. С његовом породицом од првог дана је имала добар однос.

Куповала му цигарете

Курир је јуче био на Дорћолу, где смо се уверили да Џејови фанови и даље пале свеће испред зграде у којој је живео. Срели смо његову комшиницу С. А., која нам је рекла да је видела да је певачева ћерка у пратњи неке жене с плавом косом и још једног мушкарца напустила стан у уторак пре подне и да их од тада нису видели у крају:

– Ту плаву жену и његову млађу ћерку смо чешће сретали него Џеја. Баш је љубазна, увек се лепо и културно јављала. Та плава жена је баш била присна с Маријом. Он није често излазио од када је почела корона. Доносили су му пријатељица и ћерка шта му је било потребно. Био је ту неколико пута и његов друг, онај пунији с телевизије.

И радница из трафике каже да је виђала и Џеја и Андријану:

– Стално је куповао црвени „марлборо“. И Андријана његова исто. Знам их годинама. Нисам видела да се држе за руке или љубе, али мислим да су били у вези, само што су то крили.

Синанова ћерка Ðулкица

ТАТА ЈЕ СРЕЋАН ЈЕР МУ ЈЕ ДОШАО БРАТ

Ћерка Џејовог најбољег пријатеља Синана Сакића међу последњима се чула с певачем 25. новембра. – Џеј је попут мог оца, саткани су од душе. После мог тате, он је био најемотивнији певач. Он је једини човек којег могу да упоредим с татом. Био је много велики, а тако на земљи. Он је одлично знао одакле је кренуо и како је стигао, своју децу је чувао. Он је моју децу научио најсмешније песмице, које ни ја нисам разумела. Срећна сам због мог тате, дошао му је брат. Могу да замислим каква је то радост била кад га је мој отац угледао у небеској кафани. У тој кафани нема короне и пева се. Немају никог да им звоца над главом, све им је неограничено. Легенде ће у нама да живе, а на небу сада сијају. Џеј је један од разлога због чега сам напустила земљу. Била сам у лошим односима са свима у породици и он је сео са мном једно вече и поразговарао. Њега су неки људи потценили, али нису знали да он тачно зна шта му је ко мислио – каже Сакићка за Курир.

Бивша жена

НАДА НАЈВЕЋА ЉУБАВ

Џеј се осамдесетих година оженио Надом, с којом је добио две ћерке, Ану и Марију. Она је била његова највећа љубав, с њом је и после развода остао у одличном односу. Брак им није опстао јер Нада није желела да трпи његов начин живота. Џеј је често истицао колика је његова љубав према бившој жени, коју је вест о његовој смрти дотукла.

Тајно заљубљен

ДУДУ СТАВИО У СПОТ „ГДЕ ЋУ САД, МОЈА РУЖО“

Џеј Рамадановски, причало се на Дорћолу, наводно је био заљубљен у Дубравку из спота за песму „Где ћу сад, моја ружо“. Лепа црнка, коју су звали Дуда, завела је многе на Дорћолу, а ни Џеј није остао имун. Она је, нажалост, преминула у 44. години, што је певача јако погодило. – Ево, и сад ми дође да заплачем. Отишла је лепа Дуда. Била је много добра жена, поштена и ово је стварно велика штета. Да је бог дао бар још мало да живи. И сада се јежим док причам о њој. Криво ми је много што се нисмо видели, у последње време сам често помишљао на њу. Као да је то био неки знак. Нека јој бог душу прости, шта друго могу да кажем сада када је више нема – рекао је Џеј.

Извор: Курир