loading...
Србија

МИЛО ПОБЕСНЕО! Нова власт у Црној Гори служи интересима других држава! Ево о чему је реч!

Председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић тврди да је у новој владајућој већини у тој земљи коалиција која служи интересима других држава, првенствено оних које својатају Црну Гору и виде је као део, као каже, “српског света”, а глобално и као део “руског света”.

Ђукановић је данас у уводном реферату и експозеу на ванредном конгресу ДПС подсетио да та странка након избора није успела да формира владу, па је због тога организовао ванредни конгрес.

Наводи да је, међутим, та странка прихватила изборни резултат којем су допринели, сматра, и “манипулација верским осећањима” и “отворени хибридни рат”, преносе подгоричке Вијести.

Навео је да је било и других притисака “којима овог пута нисмо успели да се одупремо”.

“Ми смо снага наше државе. После 30 година требало је да ДПС оде у опозицију па да парламентарна мањина призна резултате избора и покаже да поштује изборну вољу грађана”, рекао је Ђукановић Председништво ДПС-а јуче је једногласно предложило да кандидат за председника партије буде Мило Ђукановић.

Председништво је предложило да кандидати за потпредседника партије буду Иван Вуковић, Никола Ракочевић, Јевто Ераковић, Андрија Николић, Сања Дамјановић, Абаз Диздаревић, Гордана Рајовић и Мирсад Мулић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ Танјуг