Србија

ГОГА СЕКУЛИЋ: „Док не почнемо да радимо, најбоље да НЕ ПЛАЋАМО НИ СТРУЈУ, ни инфостан“

Гога Секулић као и многи певачи нашла се у незавидној финансијској ситуацији због пандемије корона вируса, будући да јој је онемогућено да наступа, те је, како каже, нашла решење за свој проблем и проблем својих колега.

– Најбоље је док не почнемо да радимо да нам се обуставе рачуни, да не плаћамо ни струју, ни воду, ни инфостан, па кад кренемо да радимо онда да наставимо – рекла је Гога у емисији „Еxклузив“, која скоро годину дана није наступала и нема примања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, и многе колеге Гоге Секулић признале су да се суочавају са финансијским проблемима, а о томе је јавно говорила певачица Мина Костић.

– Када не радим и немам примања, а морам да плаћам рачуне, не могу да се не бринем. Само ми је инфостан 7.000 динара. Ја немам одакле да плаћам рачуне. Ово ми се први пут дешава у животу, бре, да останем без пара. Ја јесам као самостални уметник добила од државе помоћ за три месеца, али, људи, па шта је то 90.000 динара?! – рекла је за „Стар“ раније певачица.

– Уздам се у Бога и то је то. Имам примања са Јутјуба, па са тим парама покривам све. Мало имам и новца од раније који сам сачувала од наступа, тако да све то некако рационално распоређујем и трошим. Мени и ћерки не треба много за храну, али рачуни ме убише – додала је.

Извор: Блиц